Shop
Ultimele 100 de articole

Stiai ca te autosabotezi? Iata cum sa modifici programele care trag in jos

22 septembrie 2017, , Vizualizări: ...

Oamenii se autosaboteaza, spune biologul molecular Bruce Lipton. Vestea buna este ca fiecare om are puterea de a se “corecta” si, prin vibratiile corespunzatoare, isi poate modifica programele vechi intiparite in subconstient, care il trag in jos.

 

Gandurile nu stau in cap

Undele cerebrale si activitatea electrica a creierului pot fi masurate printr-o electroencefalograma. Cercetatorii spun, insa, ca ele pot fi masurate la fel de bine si prin magnetoencefalograma, gratie campului magnetic din exteriorul corpului.

Potrivit lui Bruce Lipton, gandurile umane creeaza campuri electromagnetice care se extind dincolo de “granitele” organismului.

Gandurile noastre nu stau in capul nostru. Ele sunt “transmise” in Univers, ca impulsuri, si se vor intoarce cu raspunsuri de vibratie similara. Daca o intr-o incapare sunt 10 oameni cu ganduri pozitive, iar unul singur cu gandire negativa, cei 9 nu vor simti vibratia negativa pentru ca nu sunt pe “frecventa” corespunzatoare. Singurul care va recapta gandul negativ este persoana cu vibratii negative. Ganditi-va ce se intampla daca acele ganduri negative intalnesc alte ganduri negative! Ele se vor intoarce multiplicate la persoanele aflate in vibratii negative.

Cand vom deveni constienti de aceste lucruri, vom putea sa ne corectam si sa ne armonizam cu gandurile pozitive ale celorlalti, creind astfel o alta posibilitate, un alt scenariu asupra aceleiasi situatii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu