Shop
Ultimele 100 de articole

Stiai ca poti face asa ceva? Ce sa le spui CELULELOR tale ca sa fii SANATOS!

22 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
adn - celule - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Tu vorbesti cu celulele tale? Ar trebui sa o faci. O conversatie cu celulele tale poate fi benefica in toate aspectele vietii tale, inclusiv in ceea ce priveste progresul spiritual.

Corpul tau este alcatuit in miliarde de celule, care lucreaza la unison pentru a-ti oferi un vehicul cu ajutorul caruia sa-ti traiesti viata. Stii deja ca multe dintre functiile trupului se desfasoara pe pilot automat, anumite parti ale creierului fiind responsabile de ele iar tu nu faci niciun efort constient, ca de exemplu respiratul, digestia, ritmul cardiac. Daca reducem totul la cea mai mica scara, toate aceste sarcini sunt un grup de celule care colaboreaza impreuna pentru atingerea unui obiectiv.

In acelasi timp insa, stim ca unele dintre aceste functii ale trupului pot fi contolate si schimbate prin efort constient, ca de exemplu concentrarea pentru a reduce ritmul cardiac. Ceea ce inseamna ca putem comunica cu celulele noastre, iar ele reactioneaza corespunzator, iar acest lucru a inceput sa fie demonstrat stiintific.

 

Cand vorbim cu celulele noastre ne concentram pe constiinta interioara, iar asta reprezinta un exercitiu in sine. Are un efect similar cu orice alta sarcina care muta focusul de la exterior catre sinele interior.

Sunt doua tehnici prin care poti comunica cu celulele. Nu este una mai buna decat cealalta: o poti folosi pe cea care ti se pare mai potrivita pentru tine. Una este sa vorbesti cu o singura celula, iar cealalta este sa te adresezi tuturor celulelor dintr-o data. Te intrebi daca functioneaza amandoua? Da, intrucat toate celulele sunt conectate.

 

 

Comunicarea cu o singura celula

Lasa-ti mintea sa cutreiere si, apoi, concentreaza-te pe o singura celula – indiferent de unde este acea celula. Poate fi in creier, in sange, in oase sau intr-un alt organ. Nu-ti face probleme in legatura cu locatia ei, insa mentine legatura cu celula pentru o perioada cat mai lunga. Vizualizeaza. Imagineaza-ti ca este inconjurata de alte celule. Apoi incepe sa vorbesti cu ea, indiferent ca vorbesti in gand sau cu voce tare.

 

 

Vorbeste cu toate celulele

Relaxeaza-te, acorda-ti cateva momente astfel incat sa-ti simti intreg corpul, ca si cum te-ai pregati pentru o meditatie. Gandeste-te ca fiecare particica a corpului tau este, practic, un grup de celule. Miliarde de celule. Ele lucreaza impreuna in fiecare moment, ducand la bun sfarsit sarcinile pentru care au fost create, ori fiind pregatite sa receptioneze noi instructiuni de la seful lor (tu esti acela).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu