QuantumCoaching.ro: 2016 – Contractare si Expansiune - Sfatulparintilor.ro
Shop

QuantumCoaching.ro: 2016 – Contractare si Expansiune

13 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
empatie inima - sfatulparintilor.ro - foter_com

Ce ne aduce anul 2016? La ce ne putem aștepta ?  Multi învățători spirituali, clarvăzători, astrologi, channeller-i au încercat sa ne dea câteva păreri despre cum vad ei  noul an 2016. Mai jos e o parte dintre aceste previziuni.

Într-un articol de la începutul anului trecut numeam anul 2015 – “al doilea an al devenirii noastre”, preluând catalogarea pe care Kryon o făcea anilor ce compun această perioadă unică de transformare a planetei si a locuitorilor ei.

  • 2013 – a fost anul recalibrării, un an al dezmeticirii –în care ne-am convins că, într-adevăr am trecut cu bine de ceea ce a fost considerat un demarcator al Noii Ere, data de 21 decembrie 2012
  • 2014 – a fost anul în care s-a început procesul de transformare a umanității per ansamblu și a fost considerat primul nostru an din Noua Eră. 2014 şi următorii trei ani sunt anii în care are  loc o schimbare majoră de paradigmă
  • 2015- anul al doilea, a accentuat dualitatea întuneric- lumină,
  • 2016- anul al treilea este un catalizator
  • 2017- in sfârşit, va avea o structură mai coerentă si va încheia un anumit ciclu planetar al învățării, al adoptării unu alt mod de viaţă şi de stabilizare în noua energie.

Nu vom deveni cu toţii iluminaţi la finalul acestui ciclu, însă se va produce o schimbare vizibilă în conştiinţa umanităţii, vom reuşi să rescriem vechea paradigmă atât de bine întipărită în cronicile noastre Akaşe.

 

2016- ANUL AUTENTICITĂȚII

Am ajuns la o răscruce de dumuri . Ne îmbarcam la bordul noului an fiind destul de confuzi, copleşiţi şi buimaci, după un 2015 plin de provocări în toate domeniile.

Mulţi dintre noi nu au înţeles ce li se întâmplă, foarte multi dintre cei cu care lucrez spun: “am lucrat cu mine, am acceptat, am iertat, si totuşi alte şi alte teme revin obsesiv în viaţa mea. Ce nu fac bine? Care este rostul? De ce mă tot împotmolesc? Cum de nu se mai termină odată”

2016 ne îndeamnă să înţelegem mai bine cine suntem şi de ce suntem aici , să vedem ce este real şi autentic în noi înşine. Asta presupune să abandonăm vechi tipare , să ne schimbăm pe dinăuntru , tinzând către o nouă identitate spirituală.

Anul acesta se pare că Mercur, “mesagerul zeilor” (care este de patru ori retrograd anul acesta; de obicei sta cam 21 zile numai de trei ori pe an in mişcare retrogradă), ne va asista foarte mult în acestă lucrare, ajutându-ne să căpătăm mai multă claritate în legătură cu ce s-a întâmplat anul trecut. Ne va ajuta să aducem în planul conştient ceea ce ne-a fost ascuns sau ce nu am îmbrăţişat total.

In ultimii trei ani  ni s-au întâmplat foarte multe evenimente importante,  plăcute dar mai ales neplăcute, a căror semnificaţie nu am înţeles-o total . Asta ne dă o senzaţie de nelinişte sau pierdere a reperelor pentru că încă nu am incorporat înţelegerile, epifaniile primite în decursul ultimilor ani.

E nevoie să ne gândim  ce anume ne-a deschis si expandat viziunea asupra vieţii în ultima perioadă. Poate că am primit o viziune dar nu am ştiut ce să facem cu ea. Asta înseamnă că ar trebui să ne oprim şi să ne ducem un pic înapoi, să ne reamintim. Ne putem da seama cât de mult am evoluat sau ne-am schimbat în ultimii ani , am ajuns acum la o anumită maturitate spirituală.

Mercur retrograd ne ajută să căpătăm claritate în cele mai neaşteptate moduri, si astfel să decoperim noi căi , noi opţiuni pe care nu le-am luat până acum în considerare. “Cum de am lăsat idea aceea să-mi scape?”  E o perioadă în care putem primi multe înţelegeri, multe a-ha- uri . Ne mai poate ajuta să realizam ca un plan care ni se părea grozav de urmat anul trecut , ar fi fost un dezastru  de fapt şi este bine că nu ne-am apucat să punem planul în aplicare.

Dacă există proiecte vechi care nu au mers înainte, e posibil ca abia acum să fi venit vremea lor, aşa că poate ar trebui reîncercat, poate s-a schimbat energia. Nu se ştie ce uşă se deschide.

Toţi avem abilitatea de a discerne ce vom face mai departe, bazându-ne pe semnalele pe care le primim de la Spirit. Dacă încercăm să împingem lucrurile înainte dar întâmpinăm rezistenţă, atunci e cazul să nu mai împingem atunci. Dar putem încerca mai târziu sau altă dată.

 

Citeste continuarea pe QUANTUMCOACHING.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu