Lumea asa cum o stim noi s-a schimbat si nu mai exista cale de intoarcere – 6 predictii - Sfatulparintilor.ro
Shop

Lumea asa cum o stim noi s-a schimbat si nu mai exista cale de intoarcere – 6 predictii

19 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
copii lumea noua - sfatulparintilor.ro - foter_com

Doar cu 4 ani in urma, am pasit printr-un portal in necunoscut – un loc unde constiinta umana nu a mai fost pana atunci. Au fost persoane care se indoiau, sceptice cu privire la procesul de ascensiune, insa aceasta este aici, se intampla… Este aici, acum, si nu mai exista cale de intoarcere.

Aceasta noua energie este una atotcuprinzatoare, omniprezenta si imposibil de negat, chiar si pentru aceia care incearca sa faca acest lucru. Constiinta umana nu a fost ridicata la un asemenea nivel niciodata in toata istoria acestei planete. Pamantul si locuitorii sai sunt pe cale de a schimba natura populatiei umane la un asemenea nivel, incat societatile vor fi de nerecunoscut in mai putin de 50 de ani de aici incolo si nimic nu poate schimba acest lucru.

Imaginati-va ca la radio ar canta acelasi cantec toata viata voastra. Acela ar fi tot ceea ce ar rezona. Pamantul a devenit obisnuit si s-a adaptat la asemenea cantec in ultimii 300.000 de ani. Aceeasi frecventa, fara sau doar cu infime schimbari, pana acum.

Contrar cartilor noastre de istorie, au existat multe civilizatii avansate pe Pamant inainte de aceasta si toate eu esuat. Au esuat deoarece gandirea spirituala a esuat in a tine pasul cu tehnologia avansata. Au esuat in a recunoaste natura si viata insasi ca fiind binevoitoare. Au fost incapabile sa aprecieze adevarata conexiune pe care umanitatea o avea si sursa sa creativa. Insa acest lucru s-a schimbat si se schimba.

 

 

Unde suntem acum?

Umanitatea a parcurs un lung drum de la pierderea identitatii sale de grup si pana la dezvoltarea identitatii sale individuale in a treia dimensiune, aceasta fiind singura dimensiune care sufera de iluzia separarii de spirit. Este unul dintre putinele locuri in care sufletele vin sa experimenteze ateismul, in alte dimensiuni mai inalte acest lucru fiind imposibil.

A treia dimensiune a fost o vibratie care a creat atat de intens, incat a reprezentat o adevarata provocare pentru cei care au incercat sa ridice vibratia printre locuitorii Pamantului. Oamenii din aceasta dimensiune sunt concentrati pe mortalitate, pe nevoia de a se cupla, detinand tot felul de lucruri materiale, controland spatiul lor si obtinand putere personala pentru a-i controla si pe ceilalti.

In prezent, umanitatea inca trece prin acest proces de tranzitie catre densitatea unei lumi si realitati 4D si 5D, fapt ce provoaca multe schimbari accelerate. De aici se invata multe lectii despre integrare. Acestea sunt cele mai intense nivele, prin cultivarea lor a cresterii sinelui nostru interior si a cine suntem noi cu adevarat.

Mintea egotica intampina dificultati in renuntarea la atasamente si la asteptarile cu privire la anumite rezultate. In timp ce cu totii suntem insetati de schimbare, aceasta ne si sperie. Ego-ului ii place sa fie in control, iar schimbarile rapide eliberarea de acesta si prezenta in moment, ceea ce este destul de dificil pentru oameni. Pentru majoritatea este greu sa iasa din zona de confort. Insa pe masura ce inaintam in acest an, nu vor avea de ales.

 

 

Incotro ne indreptam?

Inspre un loc minunat. Insa viteza cu care ne indreptam in acea directie depinde de modul in care umanitatea evolueaza ca perspectiva. Anii ce vor veni, in mod special 2016, 2017, 2018 vor propulsa constienta, superconstienta, reintegrarea identitatii de grup, fara insa a pierde identitatea individuala.

In momentul de fata sunt multi lucratori ai luminii, care sunt constieti si care in mod constient ajuta la acest proces. Insa exista milioane care se vor alatura frecventei, in urmatorii ani. Daca unora le-a luat ani de zile ca sa se trezeasca, valului urmator ii va lua mai putin de o luna; pentru unii va fi o chestiune de zile. Va fi o trezire in masa, ce va inflori in oameni atat de rapid, incat va fi cunoscuta ca un proces telepatic de realizare. Da, va fi profund. Cum? Prin haos. Haosul ce va veni va initia de fapt, acest proces.

Energiile obscure de pe planeta deja au inceput sa isi piarda din puterea lor de a mentine contiinta orientata negativ. Cu toate acestea, ceea ce este intunecat nu este matur sau inteligent si isi va crea propriul sfarsit. Intunericul este orb in ceea ce priveste lumina si nu se poate imagina decat pe sine. Daca va ganditi ca lucrurile nu pot merge mai prost de atat, energiile intunecate s-ar putea sa va surprinda. Acum se vor inteti, aducand cu ele frica, terorismul, razboiul, furia, anxietatea – toate acestea la niste nivele pe care nu le-ati mai vazut pana acum in viata voastra. Cele mai rele lucruri la care ele se pot gandi vor aparea in calea voastra, insa fara a realiza ca deja ati trecut de ele. Cu toate acestea, un colaps economic, un eveniment dramatic, terifiant, un razboi major sau o calamitate naturala (sau care cel putin pare naturala) poate avea loc. Tineti cont de faptul ca exista deja cateva atacuri teroriste planificate si anuntate pentru 2016 – unele dintre ele de proportii majore. Si cu toate acestea, continuam sa transmitem si mai multa lumina asupra multora dintre aceste evenimente, iar cadrul de timp se schimba. Ceea ce a fost planificat s-ar putea sau nu ajunga la concretizare. Exista numai posibilitati si voi decideti daca se manifesta sau nu in realitatea voastra.

Ceea ce va veni va fi special conceput ca sa infiltreze indoiala in inteligenta voastra emotionala si spirituala si sa va faca sa va intrebati incotro se indreapta intreaga planeta. Fortele obscure vor toate acestea si vor esua. Insa in acelasi timp, veti vedea lucruri care s-ar putea sa va faca sa va simtiti inconfortabil, in functie de propria perspectiva. Totul este despre manipularea pentru a castiga un avantaj emotional.

Cum puteti invata si creste din aceste situatii? Cum va puteti realinia dupa ce acestea se intampla? Puteti fi in pace in mijlocul haosului sau va puteti arunca in aceste experiente cu capul inainte, asemeni berbec orb, reactionand prima data si punandu-va intrebari dupa. Voi aveti alegerea de a fi merge fie intr-o directie, fie intr-alta. Insa un lucru este clar – nivelul de constienta aflat acum pe planeta nu va fi dominat de niciuna dintre incercarile de descurajare si distragere de la directia in care ne indreptam. Aceasta este aici pentru totdeauna. Asa ca multumiti energiilor intunecate pentru ca isi fac treaba, bateti-le prieteneste pe umar si de fiecare data cand acestea isi activeaza frecventele joase, trimiteti-le cu totii acelasi mesaj: “Azi nu!”.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu