Fetita de 9 ani care vindeca apa. Ce mesaj are pentru umanitate - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Fetita de 9 ani care vindeca apa. Ce mesaj are pentru umanitate

31 octombrie 2017, , Vizualizări: ...
StarChildren

Un extras din cartea: Noua umanitate de Mary Rodwell.

„Am primit urmatorul mail de la mama unei fetite de 9 ani dintr-o tara nord-europeana care vorbeste despre abilitatilele copilului de a <vindeca> apa printr-un limbaj stelar. Iata, totodata, ce crede micuta despre Dumnezeu, dar si despre misiunea ei pe pamant:

<Bietii de noi. Bietii copii care s-au oferit voluntari sa vina pe pamant; ne asteapta vremuri dificile, trebuie sa luptam. Sunt aici sa-mi ajut familia sa se trezeasca. Toata lumnea doarme>.

Mama lui Cathy:

Fetita mea de 9 ani foleseste <limbajul stelar> pentru a vindeca apa. Traim intr-o tara nord-europeana si am patru copii. In timp ce eram insarcinata cu primul copil, o <voce> mi-a spus ca micutii nu-mi apartin. Ei doar vin pe pamant prin mine. Acesti copii nu apartin nimanui. Pana de curand nu am fost constienta de exista lucruri extraterestre.

Fetita mea este speciala si crede ca lumea si regulile conventionale sunt dificile. M-a intrebat de ce nu i se permite sa faca lucrurile in felul ei. Cathy are abilitati vindecatoare si rosteste cuvinte vindecatoare intr-o limba extraterestra pentru a purifica apa. Am observat ca apa are un gust deosebit dupa ce fetita a lucrat asupra ei. Ea sustine ca foloseste o limba extraterestra, din afara universului nostru.

Cathy primeste mesaje in aceasta limba si le intelege. Ea spune ca aceste mesaje sunt importante. I-am aratat o prezentare in care o femeie vindeca si vorbi in limbi extraterestre. Fetita mea a fost tare bucuroasa, <Inteleg ce scrie>.

Chiar daca pare ciudat ceeea ce sustine Cathy, exista oameni de stiinta care energizeaza apa si explica cum este asta posibil. Dr Ohlson, un om de stiinta suedez, a studiat apa si proprietatile sale. Iata ce spune:

<Ca om de stiinta am folosit apa in cercetarile mele, ca de exemplu energizarea ei, care ajuta la reincarcarea si intarirea campului energetic, a aurei. Vindecarea functioneaza la nivel celular, indiferent ca tu crezi sau nu crezi asta. Vindecarea din mainile mele influenteaza proteina legata de gena P53, care joaca un rol in activarea sau dezactivarea genelor>.

Masaru Emoto, un om e stiinta japonez, a demonstrat in numeroase teste natura cristalina a apei si cum poate fi aceasta programata, purificata si incarcata prin muzica, rugaciune sau intentia umana.

Despre Dumnezeu: O perspectiva diferita:

Cathy nu foloseste cuvantul Dumnezeu despre care ea spune ca este interpretat gresit. Ea ii spune <FIINTA>, care rezida in <Lumina>. Cu totii provenim din lumina. Dumnezeu nu este barbat sau femeie. Nu are sex. Fiinta a semanat semintele de Lumina si Dragoste, in care traiesc ingerii.

Cathy are <ajutoare> care o ghideaza si o invata. Unul dintre ele se numeste <Emenoke>, o femeie albastra care nu are par sau urechi; ochii ei sunt asemanatori cu cei umani, doar ca sunt mai mari. Ghidul albastru este un barbat. Ea are un ajutor din Day Land, care o ajuta sa inteleaga ce-i spun ghizii. Ea spune: <prietenii mei sunt mereu cu mine>.

 

 

Cunostinte

Prietenii lui Cathy ii ofera informatii in sapte carti (nu sunt reale, insa asta este cea mai potrivita modalitate de a le descrie):

– cartea rosie este despre creatie si originile umane;

– cartea maro este despre diverse planete si viata de acolo;

– cartea verde deschis este despre natura si cum putem intra in contact cu plantele si animalele si cum sa intelegem natura;

– cartea verde inchis este despre corpul uman, cum functioneaza acesta si cum putem evolua;

– cartea albastra este despre lumina si adevar;

– cartea caramizie nu poate fi deschisa inca intrucat un dragon i-a furat cheia in anii 1.700;

– cartea neagra explica intunericul si raul si este foarte periculoasa.

Toate cartile contin informatii importante.

 

 

Despre sistemul educational – ce este gresit

Ceea ce se invata in scoala este inexact. Ne programeaza ca pe niste computere si ne opresc lumina. Nimic din sistemul educational nu este bun. Copiii sunt programati, profesorii imping cheile. In copii exista deja informatiile de care au nevoie, insa nu li se permite sa le acceseze, sunt impiedicati sa devina cine ar trebui sa devina si se tranforma in altcineva.

Informatia predata in scoli este rigida. Programele scolare sunt precum virusii care distrug ceea ce este in interiorul nostru, iar la final vom fi terminati. Ne pierdem accesul la informatia pe care o aveam in noi.

Insa educatia este doar una dintre modalitatile care se ajunge la asta. Ceea ce se afla in interiorul nostru poate fi distrus de excesul de stres, gestionarea prea multor sarcini, lipsa somnului si anxietatea. Suntem distrusi in mod deliberat.

 

 

Potentialul umanitatii, imaginatia si materializarea unui lucru

<Totul este posibil>

Oamenii trebuie sa stie ca putem face orice ne dorim. Cand un copil se joaca folosindu-si imaginatia, nu este doar imaginatia. Cand ii oprim spunandu-le ca nu pot face una sau alta, ii impiedicam sa-si creeze realitatea. Tot ce ne imaginam poate deveni realitate. Noi spunem ca nu este posibil, insa este posibil asta. Trebuie sa avem incredere, apoi vom avea aceasta capacitate. Cand redescoperim ce putem face, ne putem atinge intregul potential.

 

 

Umanitatea trebuie sa creada in ea insasi

Este dificil pentru ca, inainte de toate, nu credem, apoi daca incepem sa credem avem indoieli, ceea ce ne impiedica sa ne atingem potentialul. Trebuie sa intram in contact cu ADEVARUL pentru a putea ajunge acolo. Se va ajunge si aici, iar daca o persoana o poate face, o vor face si altii si de aici va incepe totul. Insa nu stiu cand se va intampla asta.

Cathy ne-a spus motivul pentru care copiii stelari au ajuns pe aceasta planeta acum:

<Copiii stelari trebuie sa ne arate calea. Ei sunt cei care incep procesul, ajutand ca si restul umanitatii sa se trezeasca>.

Cathy spune ca vine din Evening Land pentru a ne ajuta sa evoluam. Cand scopul ei va fi atins, se va intoarce in Day Light. Noi am fost deja in Day Land, insa pentru ca am vrut sa avem mai multa experienta am decis sa ajungem pe aceasta planeta. Fiintele aflate in contact cu ea, precum Emenoke nu traiesc pe alta planeta. Sunt localizate la <marginea universului> in White Light.

Mary: <Ce te invata ghizii tai?

Cathy: Imi ofera diverse cunostite astfel incat sa-i invat pe adulti. Pericolul este ca ei se pot schimba, iar informatia este pierduta. Apoi oamenii devin confuzi si se pierd incepand fie sa isi bata joc de copiii stelari, fie nu-i cred. Multi copii stelari sunt distrusi prin educatie.

M: Cati copiii stelari sunt pe pamant?

C: 40-50% dintr-o suta de oameni, insa multi se pierd si doar 20% dintre ei isi amintesc cine sunt.>

 

 

Trebuie sa ne trezim

Fiintele doresc sa ne trezim si sa vedem realitatea asa cum este ea, sa intelegem cat suntem, in realitate, de puternici. Unii indivizi din Day Land si Evening Land au venit aici sa ajute umanitatea cu <Trezirea>. Este foarte periculos sa vii aici si sa ajuti intrucat amintirile din vietile trecute sunt sterse la nastere, iar altele sunt distruse de societate si educatie, de bautura si droguri. Cei care vin aici sunt constienti de pericole insa tot vor sa vina si sa ajute. Nu suntem, inca, treziti.

M: <Cum ne putem trezi?>

C: <Trebuie sa ne crestem nivelul energetic pentru ca nu avem energia necesara; ne este furata>.

M: <Cum ne putem proteja energia?>

C: <Acum avem doar 0.05% din energia noastra. Avem nevoie de 1.5%>.

 

 

Cum ne putem creste nivelul energetic? Cathy spune…

– nu te enerva in legatura cu lucruri nesemnificative

– nu vorbi la mobil pentru o perioada lunga de timp

– nu consuma zahar alb

– nu te uita la tv

– nu folosi cuptorul cu microunde

– nu folosi internet wireless”.

 

 

Sursa + foto: cosmicnews.org

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu