Eclipsa de Soare, 21 august 2017: Punctul zero al potentialului nostru - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Eclipsa de Soare, 21 august 2017: Punctul zero al potentialului nostru

17 august 2017, , Vizualizări: ...
eclipsa de soare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - abstract-2615764

Eclipsele sunt cele mai puternice perioade de tranzitie pe care le putem experimenta. Eclipsa de Soare care urmeaza marcheaza inceputuri si sfarsituri majore in vietile noastre, dar si purificari si arderi profunde in interiorul nostru.

 

In 21 august 2017, Planeta va experimenta una din cele mai puternice si semnificative eclipse solare din viata noastra. Traseul tau trece pe tot teritoriul SUA, fiind prima Eclipsa de Soare vizibila aici in ultimii 100 de ani.

 

Aceasta Eclipsa de Soare  este semnificativa in atat de multe moduri. Fiind in semnul Leului, reprezinta o imbunatatire majora in viata pentru fiecare din noi.

Calitatea vietii noastre se imbunatateste, pe masura ce ne dezvoltam sentimentul sinelui si sentimentul de putere personala. Aceasta este energia care deschide inimi.

 

Eclipsa de Soare: prag de alegere cuantica

Eclipsele sunt praguri si puncte de alegere cuantica. Ceea ce mentinem in gandurile si intentia noastra se multiplica in timp, spatiu si dimensiuni.

Acest moment contine posibilitati uriase de a face salturi inspre noi moduri de a trai. Este punctul zero al potentialului nostru. Un moment in afara timpului, care ofera deschideri spre realitati ce vor sa fie trezite acum.

Soarele este umbrit de Luna, in acelasi fel in care intuitia (reprezentata de Luna) ia in stapanire centrul creativitatii si al puterii (reprezentat de Soare). Rezultatul este asemanator unui scurt-circuit al cablarii interne.

Legile fundamentale ale Universului nu se mai aplica, atat timp cat lumina soarelui este umbrita de Luna. Universul este cuprins de o tacere pe care aproape o poti auzi.

Acesta e momentul in care magia se intampla in fata ochilor nostri.

 

Rescrierea scenariilor

Daca te gandesti la sistemul astrologic ca la un computer, eclipsele sunt acel momente in care drive-ul scrie un nou cod pe suprafata magnetica a vietii.

In timp ce se intampla asta, exista posibilitatea sa stergem anumite date pentru totdeauna.Totul va fi rescris si co-creatorul esti tu.

Soarele si Luna, impreuna cu energia Leului ne ajuta sa ne exploram inimile si ne incurajeaza sa actionam pentru lucrurile in care credem. Vom fi infuzati cu trasaturile Leului, care are forta, este magnetic, generos, impulsiv si are o dorinta puternica de a iubi si a fi iubit.

Punctul central este focalizat in acele arii din viata care au nevoie de mai multa abundenta, succes, fericire si bucurie. Avem permisiunea sa ne bucuram de o viata buna, sa ne distram si sa fim bucurosi si sa exprimam copilul interior mai mult.

 

 

Citeste continuarea pe DAMAIDEPARTE.RO.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu