Shop
Ultimele 100 de articole

Dr. Joe Dispenza: “Reprogrameaza-te”! De ce trebuie sa iti schimbi obiceiurile

03 aprilie 2017, , Vizualizări: ...
minte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - mindmap-2123973_1920

 Sfaturile de mai jos le veti regasi in cartea  lui Joe Dispenza ‘Breaking the Habit of Being Yourself – How to Lose Your Mind and Create a New One’ – Chapter One (Schimba-ti obiceiurile – Cum sa iti inlocuiesti mintea cu una noua).

 

 

Ganduri + sentimente = rezultate

Oamenii de stiinta au observat ca gandurile pot schimba lumea inconjuratoare. Locul spre care iti indrepti atentia capteaza energia ta. Unul dintre motivele pentru care oamenii au probleme in a se rupe de vechile credinte este faptul ca acesti oameni sunt captivi in modul de gandire Newtonian.

Potrivit lui Descartes si Newton, realitatea opereaza dupa principii mecanice, iar umanitatea are influente insignifiante asupra mediului inconjurator. Apoi, Albert Einstein a venit cu celebra ecuatie care a dat peste cap toate teoriile: E = mc2, demonstrand ca energia si materia sunt atat de legate intre ele incat, practic, sunt acelasi lucru. “Daca un atom este 99,999% energie si 0,001% substanta fizica, atunci cu totii suntem mai mult nimic decat ceva. Nu e ironic faptul ca, in aceste conditii, ne indreptam atentia doar spre 0,001% dintr-o realitate fizica? Nu cumva omitem ceva?”, se intreaba Joe Dispenza.

Cand vom intelege ca traim intr-un univers cuantic, atunci vom realiza ca pierderea timpului si a energiei pe ceea ce ESTE este inutila.

 

 

Studiu de caz

Intr-un studiu, trei grupe de oameni avand fiecare mostre de ADN, intr-o eprubeta. S-a folosit ADN intrucat este mai stabil si mai rigid decat celulele sau bacteriile.

 

Grupul 1: membrii grupului trebuiau sa tina mostra de ADN in timp ce aveau sentimente puternice, elevate, de dragoste si apreciere, timp de 2 minute.

Grupul 2: membrii grupului trebuiau sa tina mostra de ADN si sa aiba ganduri puternice, elevate, dar si intentia ca mintea lor sa modifice ADN-ul

Grupul 3: membrii grupului nu trebuiau decat sa tina mostra ADN si doar sa aiba intentia de a modifica ADN-ul, fara alte emotii si sentimente.

 

REZULTATE

Grupul 1: zero diferenta

Grupul 2: zero diferenta

Grupul 3: 25% modificari in ADN.

Cu alte cuvinte, campul cuantic nu raspunde la ceea ce dorim, ci la ceea ce suntem.

Gandeste-te la ce fel de om esti, ce sentimente produci zi de zi. Joe Dispenza spune: “Unii oameni gandesc zi de zi – <nu o sa obtin niciodata slujba asta>, sau <nimeni nu ma asculta>, sau <ma face intotdeauna sa fiu nervos> , sau <sunt praf>, <sunt ca mama>, iar aceste ganduri produc eveniment in universul cuantic care ne tine in aceeasi stare emotionala, care produce aceleasi emotii”. Cuvinte precum “niciodata”, “intotdeauna”, “toata lumea” sunt foarte puternice si trebuie sa fii atent cu ele pentru ca sunt false.

Atunci cand spui “toata lumea ma foloseste”, cu siguranta exista macar un om care sa nu te foloseste. Iar aceasta fraza este falsa in universul cuantic. Insa, daca le folosesti, vor deveni o parte din tine si sistemul tau nervos se va modela in consecinta, apoi aceste fraze vor deveni credinte toxice.

 

Acelasi lucru se poate spune si despre “sunt ca mama”. Epigenetica spune ca genele noastre raspund la perceptia despre mediul inconjurator. Daca ne schimbam perceptia despre mediul inconjurator, ne putem schimba genele.

 

Avand in vedere toate aceste informatii, pentru a schimba o stare de fapt, trebuie schimbate cuvintele folosite si perceptia despre lucruri. In campul cuantic exista o plenitudine de situatii potentiale care nu s-au transformat in realitate. Din ele, putem alege exact ceea ce ne dorim. “Putem fi recunoscatori pentru ceva ce exista doar potential in campul cuantic. Cand esti in stare de recunostinta, transmiti un semnal in camp ca si cand evenimentul ar fi avut loc. Gratitudinea este mai mult decat un proces intelectual. Trebuie sa simti ca ceea ce doresti exista ACUM, in acest moment. In acest fel corpul tau (care intelege doar sentimentele), va fi convins ca are starea emotionala a experientei viitoare care s-ar intampla chiar acum”, explica Dispenza in cartea sa.

 

 

Gasesti informatii despre cartea lui Joe Dispenza si in materialul video de mai jos.

 

 

 

 

 

Sursa: reprogrammingmind.com

Foto: pixabay.com

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu