Cum influenteaza fiecare om mediul in care traim - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cum influenteaza fiecare om mediul in care traim

10 martie 2016, , Vizualizări: ...
HMI-Blog-Each-Individual-Impacts-the-Field-Environment

Fiecare gand, atitudine si emotie ale unei persoane emit cate un camp energetic. Aceste campuri individuale nu doar ca te afecteaza pe tine, sanatatea ta si perspectiva asupra vietii, insa iti influenteaza relatiile si experientele pe care le ai in mediul social, modul in care interactionezi cu oamenii sau chiar si numai cand va aflati in aceeasi camera. Putem modifica mediile individuale, sociale si chiar planetare si sa cream unul in care noi alegem sa traim? Da, o putem face.

Atitudinea coerenta plina de dragoste, apreciere, bunatate si compasiune schimba campul mediului atat local, sa spunem intr-o intalnire in care te afli, cat si in intreaga lume. Coerenta este o stare eficienta de spirit in cae toate sistemele corpului colaboreaza in armonie. Imbunatatirea coerentei personale creeaza o aliniere intre minte, corp, emotii si spirit prin puterea inimii. Coerenta inimii serveste ca facilitator, adaugand forta si eficacitte bunatatii, compasiunii, intentiilor si actiunilor tale pentru a ajuta intreaga lume.

Campul electromagnetic generat de inima este cel mai puternic si ritmic camp energetic produs de corp. Studiile de laborator au aratat ca alte persoane pot detecta campul electromagnetic al inimii chiar si de la 1,5 m. Campul electromagnetic al inimii devine, sustin informatiile, mai organizat si puternic in timpul unei stari emotionale pozitive.

 

 

Campul individual

Uneori, ne trezim dimineata simtindu-ne plini de energie pozitiva. Apoi, ne prabusim dupa cateva evenimente neplacute, ca de exemplu „mi-am varsat cafeaua”, „mi-am pierdut cheile”; „am intarziat la birou” etc. Astfel de frustrari atrag, adesea, mai multe ganduri negative, insecuritate si anxietate, lasandu-ne vulnerabili la alte situatii care ne vor seca din punct de energetic. Insa poti schimba campul individual procedand astfel:

Opreste-te, relaxeaza-te cateva minute in timp ce iti imaginezi ca atragi o atitudine neutra prin inima sau prin zona pieptului. Asa vei elimina energia frustrarii si anxietatii. Apoi te poti recentra pe inima si sa inlocuiesti campul negativ cu o atitudine si o infatisare pozitive. Apoi, spune-ti: „Detii din nou controlul”. Este important sa inveti cum sa-ti schimbi nivelul energetic cand te afli in stare emotionala negativa.

 

 

Campul social

O cina in familie, o intalnire de afaceri sau participarea la un eveniment social sunt exemple de campuri sociale. Cand auzi pe cineva spunand: „Puteai taia cu cutitul tensiunea din incapere”, in esenta se refera la un camp social tulburent. Discutiile care degenereaza in dispute la intalnirile de afaceri le lasa celorlalti sentimentul: „De ce ma aflu, oare, aici? Este o pierdere de vreme” etc. Contrar a ceea ce se intampla in locurile in care oamenii vorbesc din inima si se aud comentarii ca energia din incapere este vibranta, pozitiva si genera interactiuni si solutii creative. Oamenii se simteau revigorati si plini de energie datorita campului pozitiv.

Multi oameni au experimentat situatiile descrise mai sus. Energia colectiva din incapere dezvolta campul social, care are o anumita vibratie ridicata. Vibratia colectiva se bazeaza pe vibratia si nivelul energetic al participantilor. Adesea, cativa dintre oameni iau initiativa, si pot schimba vibratia colectiva prin cresterea propriului nivel energetic. Acest lucru se poate realiza prin transmiterea unei atitudini de pace si bucurie in campul mediului in timp ce asculta cu inima si cu intentia de a ramane neutri, de a nu judeca pe nimeni. Apoi, cand oferi din inima totul devine mai usor, oamenii sunt mai obiectivi fara energia negativa care trage in jos campul colectiv. Chiar daca uneori nu ne putem abtine, judecatile s criticile sunt, in cele mai multe cazuri, responsabile pentru scaderea nivelului energetic in campul comunicarii (la intalniri oi in cazul comunicarii personale).

Putem invata prin repetitie sa resetam nivelul energetic personal atunci cand comunicam cu altii, cand ascultam cu inima, dintr-un loc neutrul fara sa judecam pe cineva. Cu cat mai multi oameni se straduiesc sa procedeze in acest fel cu atat mai puternic pozitiv devine campul colectiv. Asa va fi mai usor pentru toti sa experimenteze o interactiune coerenta si sa economiseasca o mare cantitate de energie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu