Cereti si vi se va da. Cautati si veti gasi. Bateti si vi se va deschide - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Cereti si vi se va da. Cautati si veti gasi. Bateti si vi se va deschide

13 aprilie 2017, , Vizualizări: ...
intrebari dezvoltare personala

Atunci când cauți răspunsuri la întrebările tale este recomandat să întrebi și apoi să fii în liniște. Răspunsurile de dincolo de mintea limitată sunt foarte fine, ca o stare, iar dacă ai radioul gândurilor dat la maximum, este foarte posibil să pierzi răspunsul. Apoi te vei supăra că nu ai primit niciun răspuns.

Liniștește mintea pentru a te putea conecta la Potențialul Divin din interiorul tău. Cum? Învață să respiri corect, conștient. Oricât de ciudat ar putea părea, nu prea știm să respirăm sau o facem foarte haotic. Eu întotdeauna am recomandat respirația în 4 timpi pentru echilibru interior sau expirația ca dublul inspirației ca timp.

Doar în liniște poți afla răspunsuri din interior. Unde te grăbești? De ce faci mai multe decât ai nevoie, de ce te agiți atât de tare? De ce te consumi, fără să te reîncarci. Somnul este ca un fel de sursă de energie de unde corpul tău se încarcă în permanență. În somn, corpul se vindecă. El nu mai poate face asta dacă nu dormi sau ai fel și fel de scenarii mentale atunci când te pui la somn.

Îți spun un secret: creierul tău lucrează toată noaptea pe ultimul gând avut conștient. Tu ce gânduri ai seara când te pui în pat? De recunoștință pentru ziua care se încheie? Constructive pentru ziua ce urmează? Sau din contră: pline de supărare, resentiment, ură și nemulțumire?

Imaginează-ți gândul de seara ca fiind așternutul pe care dormi și, același așternut în care vei trezi dimineață. Da, atunci când adormi cu un gând de frecvență joasă, îți vei începe dimineața exact în acea stare: de nemulțumire, ură, resentimente, neliniște etc. Este valabil și invers. Tocmai din acest motiv este recomandat să avem grijă de gândurile noastre.

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu