Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa le ceri ajutorul

04 decembrie 2017, , Vizualizări: ...
arhanghelul mihail - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Arhanghelul Ariel

Numele lui inseamna “Leul lui Dumenzeu”

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

 

 

Arhanghelul Azrael

Numele lui inseamna “Cel care il ajuta pe Dumenzeu”, “Ajutorul lui Dumnezeu”

Arhanghelul Azrael ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei coplesiti de durere si ii sprijina pe oameni care ii mangaie pe cei neconsolati. El este vazut ca “ingerul mortii” si este asociat cu arhanghelul Rafael si Regele Solomon.

Se zice ca de cate ori clipeste arhanghelul Azrael, de atatea ori a mai murit cineva. Azrael tine socoteala tuturor celor care se nasc, al caror nume le sterge dupa ce au decedat.

 

 

Arhanghelul Camael

Numele lui inseamna “Cel care il vede pe Dumenzeu”

Arhanghelul Camael este considerat unul dintre cei sapte arhangheli foarte puternici care au onoarea de a sta langa Dumnezeu. Este considerat patronul planetei Marte, regele Razboiului.

 

 

Arhanghelul Haniel

Numele lui inseamna “Gloria lui Dumenzeu”

Arhanghelul Haniel are trasaturi feminine si este asociat planetei Venus si Lunii. Adesea, se spune ca l-a insotit pe Enoh la Ceruri.

Arhanghelul gingasiei si al bunavointei, Haniel trebuie invocat atunci cand aveti nevoie de sprijin la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, atunci cand participati la adunari la care e nevoie de gratie. Arhanghelul Haniel ajuta la descoperirea secretelor pierdute ale remediilor naturale, potiunilor, pietrelor si cristalelor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. Iguanas spune:

    O singura mica problema jumate din „Arhangheli ” nu sunt recunoscuti in credinta Crestina. Nu stiu cati din cei de pe aici sunt adepti ai religiei Kabala

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu