Biologia dragostei. Ce fac celulele umane cand iubesti - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Biologia dragostei. Ce fac celulele umane cand iubesti

Zodiile care se vor indragosti
Credit foto: pexel.com

Schimbul dragoste-vitalitate

Partea proasta este ca nu multa lume crede ca are puterea de a schimba credinte. Lipton sugereaza, insa, ca daca reusim sa intiparim in mintea copiilor ideea ca isi pot schimba mintea si corpul, le vom da un alt start, iar procesul de vindecare va fi mult mai usor.

Te mai poate interesa: Cum sa te distantezi de oamenii toxici din viata ta. Pe unii chiar ii iubesti!

Toate celulele sunt importante

Lipton spune ca celulele au o forma de organizare foarte bine pusa la punct. Cele 50 de miliarde de celule actioneaza intr-un sistem, conlucrand pentru succesul individului, la fel cum 7 miliarde de oameni ar putea lucra impreuna pentru succesul planetei. Lipton sugereaza ca daca oamenii ar ajunge la nivelul de constiinta pe care il au celulele umane, atunci umanitatea ar prospera. “Urmatorul nivel a evolutiei umane ar trebui sa fie constientizarea faptului ca fiecare individ este o celula intr-un superorganism numit umanitate”, spune Lipton.

Rescrierea perceptiei

Pentru a schimba evolutia noastra ca individ, si, astfel, sa contribuim la progresul constiintei colective, e nevoie de rescrierea perceptiei pentru ca mintea noastra sa fie in starea de indragostire, de iubire. Credintele noi pe care le vom implementa ar trebui sa aiba la baza iubirea, astfel incat celulele noastre sa “cante” numai cantece de dragoste. “Putem crea raiul pe pamant”, spune Lipton. El se bazeaza pe studii stiintifice care au demonstrat faptul ca atunci cand ne concentram pe o stare de iubire, apreciere, dragoste, aceste emotii schimba imediat ritmul cardiac.

Cresterea coerentei inimii activeaza o cascada de evenimente neurale si biochimice care influenteaza fiecare organ al corpului. Coerenta inimii creste inteligenta, reduce activitatea sistemului nervos simpatic (lupta sau fugi) si creste activitatea sistemului nervos parasimpatic. Astfel, se reduce nivelul hormonilor stresului si se produc hormoni antiimbatranire. Dragostea nu doar ca ne face mai sanatosi, dar ne face si mai fericiti si mai longevivi.

Sursa: Upliftconnect.com

Foto: pexel.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/02/2023