Ai aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti spiritual

18 mai 2017, , Vizualizări: ...
trezire spirituala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Lumea trece prin transformari uluitoare. Incepand de la alimentatie si pana la valori de viata, oamenii se schimba. Creste starea de constienta a oamenilor care, se trezesc.

 

Ai si tu aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti.

 

 

  1. Hipersensibilitate

Omul are 5 simturi (vaz, auz, gust, pipait, miros) care incep sa se dezvolte. In plus, se dezvolta si alte simturi (intuitia, imaginatia, emotiile, constienta, inspiriatia). Incepi sa asculti mai mult ce-ti spune intuitia, te ghidezi dupa semnalele pe care ti le transmite Universul prin emotii negative sau pozitive.

 

 

  1. Creativitate

Iti vin tot timpul idei, esti mai creativ, esti nerabdator sa faci lucruri noi. Esti entuziast si inspiri si alti oameni. Mintea ta este asemenea unui computer in care ai deschis o multime de pagini in acelasi timp. Viata ta capata un nou sens si pornesti in cautarea misiunii tale pe pamant.

 

 

  1. Autenticitate

Nu mai vrei ca societatea sa te defineasca pe tine sau pe altii . Ai obosit sa mai porti masti. Ai obosit sa mai indeplinesti ceea ce altii vor de la tine. Ai hotarat sa afli, in primul rand, cine esti cu adevarat. Iti pui intrebari, te analizezi, iti cauti scopul in viata. Vrei sa treci totul prin filtrul sufletului tau si nu prin filtrul societatii in care traiesti. Vrei sa fii TU, sa fii liber, cu inima impacata, eliberat de asteptarile celorlalti asupra ta.

 

 

  1. Reconectare

Dorinta te a te reconecta cu sinele este din ce in ce mai puternica. Intelegi ca pentru a putea afla raspunsurile trebuie sa iti asculti sinele superior. Petreci ma imult timp cu tine insuti si te bazezi din ce in ce mai mult pe ceea ce iti transmite intuitia.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu