CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi! - Sfatulparintilor.ro

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi!

17 aprilie 2018, , Vizualizări: ...
cum usuci rufele perfect - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - white-845071_1920

Uscarea rufelor poate deveni o adevarata problema, atunci cand stai la bloc si mai ales atunci cand vremea nu tine cu tine. Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Spune care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect si poti castiga un uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile, oferit de Leifheit, ideal rufe uscate perfect.

 

Cand se desfasoara concursul:

Concursul se desfasoara in perioada 9-15 aprilie 2018.

 

17 APRILIE 2018

CONCURSUL S-A INCHEIAT! Castigatorul este Ana Naghi.

 

Care este premiul concursului:

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi un uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile, oferit de Leifheit.

uscator-rufe-leifheit-pegasus-200-deluxe-mobile2

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile dispune de tije de uscare reglabile, astfel incat sa poti modifica distanta dintre liniile de uscare. De asemenea, se simplifica agatatul hainelor pe uscator si accelereaza procesul de uscare. Spatierea mai buna imbunatateste fluxul si circulatia aerului permitand uscarea mai rapida si a mai multor haine.

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile include si doua suporturi pentru rufe mai mici, pe care se pot fixa pana la 54 de articole (sosete, batiste, pantaloni scurti etc.) fara a fi necesara utilizarea de carlige separate. Suporturile se potrivesc pe orice bara cu diametrul intre 15 si 18 mm.

 

 

Cum participi la concurs:

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 9-15 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

 

 

Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect?

 

 

Cum se desemneaza castigatorul:

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

 

Cand se afiseaza castigatorul:

Castigatorul se va afisa pe 17 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

 

 

Succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

 1. Concursul “Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 9-15 aprilie 2018.
 2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
 3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga un uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile, oferit de Leifheit.
 4. Castigatorul var fi selectat de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
 5. Castigatorul va fi afisat pe siteul www.sfatulparintilor.ro in data de 17 aprilie 2018, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 6. Organizatorii concursului Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect?   Vino sa castigi !” sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea siteului www.sfatulparintilor.ro) si Leifheit.
 7. Castigatorul poate intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Dupa ce isi identifica numele drept castigator, acesta este invitat sa contacteze redactia siteului la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat si premiul va fi acordat unui alt participant ce va fi anuntat, la randul sau, in articolul de concurs.
 8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresa completata de castigator in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii datelor pe mail de catre sponsor de la redactia Sfatulparintilor.ro.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

Cuvinte cheie:

Comentarii (42)

 1. Ana (Gabriel) Henke spune:

  Eu beneficiez de balcon și asta mă ajută mult la uscarea rufelor. Dar cum este obiceiul și balconul meu este închis. Deci, în primul rând atât timp cât sunt rufe la uscat, balconul stă cu geamurile deschise, chiar și iarna. Pentru rufele care se pretează folosesc umerașe, iar pentru lenjeria de pat incerc,pe cât îmi permite balconul, să le pun cât mai întinse, fără crețuri, onduleuri.Cei drept se prelungește timpul necesar uscări mai multor rufe, pentru că le voi întinde pe rând…în funcție de uscarea lor. Dar nu e o problemă, atât timp cât mă ajută apoi… Folosesc această metodă pentru că se usucă mai bine, și este și mai ușor la călcat.În ceea ce privesc umerașele ..sunt în magazine mai multe tipuri și mărimi: suprapuse, duble , triple, în stea. Le poți lua în funcție și de spațiul și forma balconului tău! Cam astea ar fi principalele mele metode de uscat…Cu stimă Ana. Folosesc adresa de mail a soțului…

 2. Pinteala Valentina spune:

  Atunci când nu este vremea bună usuc hainele pe sobă sau calorifer.

 3. doinita spune:

  Hristos a înviat! Pentru a avea rufe uscate perfect ,indicat ar fi sa locuiesti la casa unde dispui de spatiu si de natura,în cazul meu locuiesc la bloc am un balcon inchis si la parter si pentru ca rufele sa fie uscate perfect in primul rind ,cind le intind le scutur bine,fiecare rufa in clestii ei pe timp de iarna ,distanta intre rufe favorizeaza uscarea perfecta si umerasele le folosesc foarte mult pentru a usca rufele ,geamurile laterale ale balconului deschise pentru a creea curenti de aer astfel incit sa grabeasca uscarea si rezultatele sa fie cele mai bune.Pe linga cele mentionate avind in vedere dimensiunile balconului ,pot spala doar odata ca sa produc acea rotatie cum se usuca le adun si trec la urmatoarea tura de spalat .O alta metoda de a avea rufe uscate perfect si pe repede inainte este aceea de a avea o masina cu rotatii peste 1000 rezultatul fiind cel asteptat de gospodina,in rest distribuirea in balcon difera de la gospodina la alta!Acestea sunt secretele mele in ceeace priveste uscarea rufelor perfect.Cu drag Doinita Serban

 4. Goleanu Constantin spune:

  Am un uscator de rufe pe balcon, intind bine rufele sile calc atunci cand sunt putin umede .

 5. Vilceanu Ecaterina spune:

  Rufele perfect uscate trebuie sa fie asezate pe un uscator de caltate.reglabil pentru a avea spatiu de aerisire,deasemenea sa fie asezat intr-un loc aerisit si curat!

 6. Roxana Tomescu spune:

  Și eu beneficiez de balcon, este închis dar am prevăzut geamuri pe toate cele trei laturi. Acestea sunt lăsate deschise în același timp pentru a face curenți de aer. În mașina de spălat pun bicarbonat de sodiu în compartimentul de spălare dar și în cel de limpezire. În cel de limpezire peste bicarbonat pun ulei esențial de lavandă (câteva picături) care este antialergenic, După spălare și clătire hainele sunt scuturate foarte bine și sunt puse în balcon pe uscătorul mobil dar și pe umerașe.

 7. Ryta spune:

  La mine este simplu cu uscarea rufelor.Dupa ce scot rufele din mașină de spălat le scutur și le pun pe uscătorul de rufe .Prind rufele in cârlige și las geamul la balcon deschis sa între aer curat de afara.
  Uscătorul de rufe este din metal și se poate strânge astfel încât atunci când nu este nevoie de el îl strang și îl depozitez într-un colt ptr că nu ocupa loc mult.

 8. Aluculesei Brindusa spune:

  Ideal ar fi sa uscam rufele pe suport afara sub un umbrar,sa nu fie batute de soare caci se vor decolora,insa sa le adie vantul si asa isi vor pastra prospetimea si mirosul de curat si proaspat spalat,daca nu detinem o curte si detinem un balcon este bine sa uscam rufele in balconcu un geam deschis care sa permita circulatia aerului si rufele sa se pastreze cu mirosul de proaspat spalat,ar mai fi o varianta cu uscatorul ce poate fi amplasat in locuri cu mult aer si lumina,pe uscator se pot usca o cantitate mare de rufe,avantajul este ca il poti muta unde vrei si cand vrei!

 9. Chirita Madalina spune:

  Hristos a Inviat!Sfatul meu pt a avea rufe perfect uscate este in primul rand o masina de spalat rufe bune,care sa le scoata aproape uscate,si apoi un uscator de rufe bun,si de calitate!Al meu din pacate este mic,si nu permite rufor sa circule aerul prin ele.Mi_as dorii foarte mult sa castig uscatorul de rufe pus de d_voastra in concurs!Mi_ar fi de mare ajutor in special pt uscarea hainutelor baietelui meu.Va imbratisez cu drag!

 10. Moja Oana spune:

  Distanta dintre liniile de uscare este foarte importanta pentru ca se pot aerisi si usca mai repede si asezarea lor cat mai lejera

 11. mara spune:

  Uscatul rufelor este foarte important pentru ca ma ajuta sa le calc mai usor.La masina de spalat,la sfarsit ,dau pe centrifugare.Cand le intind,le scutur si le pun intr-un loc bine aerisit si umbros .

 12. Roxana Mihaica spune:

  Pentru a avea rufe impecabile dupa ce le spalam ideal ar fi sa le intindem intr-un loc bine aerisit , nicidecum la soare deoarece se pot decolora . Avantajul unui uscator portabil de rufe este ca il putem muta in ce loc dorim cu usurinta iar depozitarea lui se face foarte usor atunci cand este strans.

 13. Miron Ioana spune:

  Eu pe timp de iarna le pun in balcon, iar vara le intind pe sarma afara.

 14. Daniela spune:

  Eu folosesc un mișcător de rufe pe care il pun în balcon si las geamul deschis pentru a se usca mai repede.

 15. Ciobanu Angelica spune:

  Locuiesc la tara si am avantajul sa am o culme mare in aer liber unde hainele se usuca rapid. Cand e vremea urata este mai greu dar rezolvam cu un uscator pe balcon.

 16. Popa Constantin spune:

  Vă salut dragi părinți !
  Pentru rufe perfect uscate și neșifonate vă transmit metoda mea:
  Toate rufele care sunt scoase din mașina de spălat le scutur și eventual le întorc pe dos dacă nu au fost cumva întoarse înainte de a intra la spălat ;
  Le ‘clădesc ‘ în lighean apoi merg pe balcon unde am sârmele de rufe;
  Pentru a câștiga spațiu pe cele lungi cum ar fi pantalonii îi agăț cu partea subțire sus astfel încât să atârne perfect vertical;
  Cearceafurile le alternez pe o sarma da și pe una rufe scurte pentru a circula aerul liber;
  Geamul la balcon va sta pe aerisire tot timpul și cam atât dragi părinți, o sa va arat și intr-o filmare cum folosesc acest superb uscător de rufe de la Leifheit!

 17. Adi Lazar spune:

  Lasat spatiu intre haine (nu inghesuite) si de preferat lasate pe uscator afara la aer liber si nu in casa.
  Succes tuturor si multumim pentru concurusile pe care le faceti.

 18. Ana Naghi spune:

  Din fericire, stau la curte. Afara, in aer liber, este modul ideal de a usca rufele. Daca pana acum cativa ani puneam rufele pe sarma, am descoperit ca cea mai potrivita solutie pentru rufe perfect uscate este intinderea acestora afara, pe uscatorul de rufe. De ce spun acest lucru? Pentru ca obtin maximum de beneficii:

  – uscarea in aer liber este mult mai rapida decat cea in interiorul locuintei
  – rufele se usuca pastrand mirosul balsamului preferat, fara a mai absorbi diferitele mirosuri din interiorul locuintei
  – uscatorul de rufe trebuie pozitionat corect, adica: initial la soare, pentru ca rufele sa absoarba caldura necesara uscarii, iar apoi la umbra, pentru a evita expunerea prelungita la soare care deterioreaza tesatura si modifica si culoarea acesteia
  – un alt avantaj al uscarii pe uscator este acela ca ai rufe mai putin sifonate, fara urme dificile de clesti de rufe. Unele tesaturi mai putin pretentioase nici nu mai necesita calcare daca sunt uscate corect.

  In concluzie, sfatul meu pentru rufe uscate perfect este uscarea acestora in aer liber, pe un uscator special. Nu este imposibil nici daca locuiesti la bloc, poti gasi solutii ingenioase daca iti doresti. 🙂

 19. FILIMON VIOLETA spune:

  Dupa ce sant scoase din masina de spalat,expunerea la soare pe un uscator este cea mai perfecta solutie!

 20. An toate anotimpurile garajul est un ajutor de incredre in uscarea rufelor,mai ales ca ma ajuta si masina de spalat care le stoarce bine.

 21. Dragomir Marius Mircea spune:

  O camera foarte aerisita sau la soare!

 22. Dragomir Elisabeta spune:

  sa le storci, sa le scuturi bine si sa le intinzi perfect

 23. Bleotu Macrina spune:

  Usuc hainele afara ,cu spatii intre ele ,iar cand ma grabesc le pun într-o pungă din plastic și le las în congelator până îngheață. După ce se topeste gheata , sunt perfect uscate.Le calc cu fierul și ești gata să ieși din casă!

 24. Dan Ababei spune:

  Rufele se usucă în aer liber,afară.Dacă folosim un uscător nu-l punem în cameră neaerisită.Umiditatea din aer influențează uscatul rufelor.

 25. Ion Florin Georgian spune:

  Eu las spatiu intre haine si de preferat lasate pe uscator afara la aer liber .

 26. constantin paul spune:

  rufe perfect uscate,,sa incercam…cred ca daca sunt intinse bine…intr-un loc aerisit…putem avea rufe uscate

 27. Doina Ana Butman spune:

  Dupa terminarea ciclului de spalare, la masina, rufele trebuie scoase si puse, imediat, la uscat. In felul acesta, evitandu-se aparitia cutelor, a aspectului mototolit si a mirosului neplacut.
  Rufele se usuca, mai repede, int-un loc aerisit. Nu este recomandata uscarea acestora, in casa/apartament, sau in spatii inchise si fara ferestre. Pe langa efectele nocive pentru sanatate, ale detergentilor, ramasi in rufe si, care, pot pluti, in aer, impreuna cu vaporii de apa, de la rufele, aflate la uscat, mirosul neplacut ar putea reveni, prin aceasta maniera incorecta de uscare. Daca, rufele se usuca, greu, si dureaza mult timp, exista riscul, ca bacteriile, emanand miros neplacut, sa reapara si sa se dezvolte in tesatura. Aceste bacterii sunt vinovate de mirosul neplacut de imbacseala. Apa si umezeala constituie un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, un motiv principal, pentru care, rufele trebuie sa se usuce, cat mai repede (in maxim 24 de ore).

 28. Zvoristeanu Iacob spune:

  Pentru a avea o uscare perfecta,folositi uscatoarele de rufe Lefheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile

 29. Grama Ioana spune:

  Neavand balcon usuc rufele in sufragerie. Pentru cei ca mine sfatul meu principal este sa se foloseasca dezumidificator. Eu asta folosesc si rufele se usuca perfect.

 30. VLAD RAMONA spune:

  Sfatul meu pentru rufe perfect uscate constă intr-un uscator de rufe de calitate superioară astfel conceput pentru a le permite rufelor aerisirea lor .

 31. VLAD RAMONA spune:

  Eu consider că indiferent unde locuim la curte sau la bloc putem avea rufe perfect uscate doar dacă folosim un uscator de rufe de calitate superioară care sa permită aerisirea rufelor .👌

 32. Dorogea Magda spune:

  Buna!Le intindem cu multa grija si dragoste pe uscator,avand grija sa nu faca „insolatie „sau sa le ude ploaia!Bafta!

 33. RAMONA VLAD spune:

  Părerea mea este că nu contează unde locuieste atâta timp cât ai un spatiu bine aerisit dar si un uscator de calitate care sa le permită o uscare rapidă si bună. 😉

 34. Lupan elena spune:

  Părerea mea e că pt o uscare rapida a rufelor trebuie sa ai un uscător bun și rufele pe el întinse bine și ținute afara pt o uscare rapida

 35. Dorin spune:

  Aleg doar zilele cu soare si spal la masina de dimineata, cu cat se usuca mai repede cu atat mai bine.

 36. Mancas bogdan spune:

  Sațietate bună

 37. Mancas bogdan spune:

  Spatiere corespunzătoare, reglaj la nevoie al liniilor de uscare

 38. Corina Doldoran spune:

  Având în vedere că locuiesc la bloc este putin mai greu cu mișcarea rufelor,deci este neaparat necesar sa punem rufele pe un uscator.
  Eu folosesc suportul de rude din baie,dar care mereu nu este suficient(având un bebe mic+restul hainelor) in plus mișcarea lor este mai greoaie.

 39. Flori Bosneag spune:

  Eu usuc rufele afara.Stau la bloc si am culme de rufe pe scripete.Dupa ce am scos rufele din masina de spalat(am grija intotdeauna rotatia masini sa fie pe 600 ca rufele mele sa nu iasa sifonate)le scutur bine si le pun cat mai intinse,aerul sa le usuce cat mai repede.

 40. Violeta Burila spune:

  Pentru a avea rufe uscate perfect, trebuie aer si spatiu intre rufe.

 41. eniko biro spune:

  Aleg zilele cu soare si spal la masina de spalat.pun pe dos la uscat,usuc rufele afara

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu