Semne că eşti într-o relaţie cu persoana potrivită

02 septembrie 2013, , Vizualizări: ...
relatii cuplu, femei barbati, viata cuplu,

Contrariile se atrag, fapt pentru care ar trebui ca persoanele în căutarea unui partener să se întâlnească cu cineva foarte diferit de ele însele. Totuşi, într-o relaţie este important şi echilibrul în cuplu, scrie RTV.NET.

 

Deşi este celebră afirmaţia potrivit căreia persoanele total diferite se simt atrase unele de altele, specialiştii în relaţiile de cuplu spun că este important ca persoana cu care vă doriţi o relaţie să aibă şi un background asemănător, valori şi obiective comune.

 

 

O persoană poate avea calităţi diferite de ale dumneavoastră, care pot face ca relaţia să fie una incitantă. Problemele pot să apară atunci când două persoane au prea multe trăsături diferite. Conform cercetărilor, cu cât sunteţi mai compatibil cu partenerul dumneavoastră, cu atât mai mult o să aveţi o relaţie de cuplu mai reuşită.

 

 

Există şapte semne că eşti într-o relaţie cu persoana potrivită:

1. Temperamentul – Vă înţelegeţi bine de cele mai multe ori sau el vă irită prin acţiunile sale în mod regulat? Vă trece prin minte adesea că partenerul ar trebui să fie mai puţin leneş sau că ar trebui să se gândească de două ori înainte de a deschide gura? Trebuie să ştiţi că ceea ce vedeţi cu ochiul liber la partener este în fapt ceea ce reprezintă el cu adevărat. Aşa că nu încercaţi să îi schimbaţi personalitatea. Găsiţi pe cineva al cărui temperament să fie compatibil cu al dumneavoastră.

 

Descoperă mai multe semne că eşti într-o relaţie cu persoana potrivită pe RTV.NET.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu