Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

16 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Când este vorba despre bărbaţi şi de modul în care aceştia aleg să rezolve unele probleme foarte multe femei se declară enervate. Şi nu de puţine ori, atunci când vorbesc despre bărbaţii lor, femeile nu pot să înţeleagă de ce aleg să facă un anumit lucru despre care ştiu de la început că va fi sortit eşecului. Vă prezentăm în continuare 9  lucruri care le scot din minţi pe femei:

 

 

Despre bărbaţi # 1: Egoul imens

Femeile spun că nu înţeleg de ce nu pot opri maşina şi să întrebe dacă merg în direcţia greşită decât după 40 de kilometri. Ca şi cum n-ar fi mai uşor să întrebe de la început şi astfel să salveze timp, bani şi energie.

 

 

Despre bărbaţi # 2: Memoria selectivă

Cum să nu se enerveze femeile când observă că soţul îşi aduce aminte câte faulturi neacordate a avut echipa favorită în derbiul de anul trecut, însă uită ziua de naştere a partenerei sau de o aniversare importantă şi nu cumpără cadouri.

 

 

Despre bărbaţi # 3:  Holbarea la sânii altor femei

Acesta este cu siguranţă unul dintre cele mai enervante obiceiuri ale bărbaţilor: să fixeze sânii altor femei în timp ce se află alături de soţie. Femeile cred că acest comportament este din cale afară de nepoliticos.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu