De ce iubeste diferit un suflet batran - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

De ce iubeste diferit un suflet batran

19 aprilie 2017, , Vizualizări: ...
suflet batran - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - couple-260899_1920

Un suflet batran este cineva tanar care insa prefera sa se afle in preajma persoanelor in varsta si, in plus, are o infatisare mai matura decat cei mai multi dintre oamenii de seama sa. Sufletele batrane au tendinta de a petrece mult timp singure si multi dintre acesti oameni sunt neinteles, sau inteles gresit de semenii lor. Cu toate acestea, sufletele batrane nu sunt singuratice, doar ca se simt confortabil cu ele insele si se bucura de propria companie. Cand este vorba despre iubire si relatii de cuplu, isi exprima iubirea in mod diferit.

 

  1. Oameni de casa

Sufletele batrane sunt oameni de casa, adica prefera sa fie alaturi de persoana pe care o iubesc si sa petreaca o seara de vineri citind, poate, poezie la lumina lumanarii si sa bea impreuna un pahar de vin.

 

 

  1. Materialisti

Sufletele batrane nu sunt impresionate de lucrurile materiale, asa ca, daca sperai sa primesti o pereche de cercei cu diamante, ia-ti gandul. Un suflet batran va alege mai degraba sa-ti scrie o scrisoare de dragoste decat sa-ti cumpere bijuterii.

 

 

  1. Comunicare

Sufletele batrane sunt excelenti comunicatori si iti vor spune tot ceea ce simt. Nu se joaca, mai ales cand este vorba despre relatiile de cuplu. Nu te speria de onestitatea lor cruda intrucat ei nu vor decat ca lucrurile sa functioneze asa cum trebuie.

 

 

  1. Emotii

Sufletele batrane nu se implica in aventuri de o noapte intrucat se implica emotional in orice relatie in care intra. Ele simt lucrurile mult mai profund decat oamenii obisnuiti si nu se deschid in fata oricui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu