6 semnale de alarma intr-o relatie. Daca le-ai sesizat, e timpul sa iei o decizie foarte importanta - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

6 semnale de alarma intr-o relatie. Daca le-ai sesizat, e timpul sa iei o decizie foarte importanta

07 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Semnale de alarma - pixabay_com

Semnale de alarma intr-o relatie. Daca te afli intr-o relatie de cuplu si simti ca ceva pare a nu fi in regula, probabil ca este.

 

Urmareste aceste semnale de alarma si daca le-ai sesizat in relatia ta, e timpul sa iei o decizie foarte importanta.

 

 

  1. Simti nevoia sa rescrii sms-urile

Ai senzatia ca scrii pentru cel mai important ziar din tara atunci cand vrei sa-i trimiti un mesaj jumatatii tale. Scrii, stergi, scrii iarasi. Iar procesul se repeta de nenumarate ori. Sa fii ingrijorat in legatura cu ce trebuie sa scrii ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Sufletele pereche doar isi scriu, daca daca mesajul nu a fost corect vin cu explicatii mai tarziu.

 

 

  1. Constientizezi ca intotdeauna trebuie sa-i explici actiunile

Cand cauti scuze pentru modul in care jumatatea ta te trateaza, acest lucru nu este in regula. Trebuie sa-ti convingi partenerul/a ca tu esti persoana potrivita in loc sa-si dea el/ea seama de asta din modul in care va tratati reciproc sau cum o face el/ea. Sufletele pereche nu ar trebui sa se comporte asa.

 

 

  1. Nu depune efort pentru ca relatia sa mearga

Relatia este precum un dans in doi, pentru ca totul sa fie perfect amandoi trebuie sa se sincronizeze perfect. Sufletele pereche profita de orice ocazie pentru a petrece timp de calitate impreuna. In plus, fac tot ce pot ca fiecare sa fie incorporat in viata celuilalt. Daca, tu, realizezi dupa cateva luni de cand sunteti impreuna ca nu stii prea multe despre familia sau prietenii jumatatii tale, este clar ca nu depune niciun efort ca lucrurile dintre voi sa mearga.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu