10 lucruri pe care o femeie demnă nu trebuie să le accepte într-o relație - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri pe care o femeie demnă nu trebuie să le accepte într-o relație

02 februarie 2018, , Vizualizări: ...
femei puternice - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-2055372_1920
Crezi în egalitatea dintre o femeie și un bărbat? Atunci ar fi bine să fii o femeie independentă, inteligentă și suficient de hotărâtă. De cealaltă parte, bărbații nu trebuie să mai creadă în mitul prin care sexul masculin stă la cârma unei relații.
Totuși, până când aceste lucruri o să se implementeze în conștiința colectivă, femeia este considerată a fi sexul slab. Așadar, te invităm să citești articolul de mai în jos și să afli ce nu trebuie sa accepți într-o relație.
10 lucruri pe care nu trebuie să le accepți într-o relație
Îți monitorizează activitatea
Doar pentru că te întâlnești cu cineva, fie că este vorba despre o prietenă sau un bărbat, asta nu înseamnă că trebuie să îi dai lui raportul. Nu trebuie să știe ce faci 24/24. Stabilește-ți spațiul tău privat și încearcă să nu vă mai împărtășiți absolut orice.
Insulte
Cineva căruia îi pasă de tine nu va alege sub nici o formă să te jignească. Indiferent de context sau de motiv. Cuvintele urâte sunt pentru oameni slabi, iar un bărbat slab nu are ce să caute lângă tine. În plus, insultele sunt tot o formă de violență, și poate să mai fie doar un pas până la cea fizică.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro 

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu