Shop
Ultimele 100 de articole

10 calitati pe care sa le cauti la viitorul partener. Punctele 4 si 5 sunt foarte importante!

11 august 2017, , Vizualizări: ...
relatii cuplu - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Atractia fizica iti poate afecta capacitatea de judecata astfel ca este posibil sa iei decizii bazandu-te, exclusiv, pe emotii. Tocmai de aceea este recomandat ca atunci cand mergi la o intalnire sa ai un plan si sa stii excat care sunt calitatile pe care vrei sa le aiba partenrul/a visat pentru ca dragostea inseamna angajament.

 

  1. Relatia cu Dumnezeu

Daca Dumnezeu este centrul vietii lui/ei atunci EL va fi si centrul mariajului vostru. Asta inseamna decat sa va implicati in carne si oase in diverse batalii o puteti face cu ajutorul Sfantului Duh.

 

  1. Respect

Fii atent/a la modul in care trateaza oamenii. Cand mergeti la restaurant cum trateaza chelnerul? In acest fel iti vei da seama ce se ascunde in inima lui/ei pentru ca asa te va trata si pe tine pe termen lung. Iti doresti un/o partener/a care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.

 

  1. Dragoste neconditionata

Face lucruri din inima ori este un/o oportunist/a care profita de orice? Persoana care face lucruri bune din adancul sufletului fara sa astepte nimic in schimb a invatat arta generozitatii si va fi o adevarata bucurie sa traiesti alaturi de ea.

 

  1. Onestitate

Un suflet autentic este o piatra rara. Daca gasesti pe cineva care are o asemenea calitate nu il scapa. In schimb, daca persoana respectiva minte precum respira atunci… fugi cat mai departe de ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu