Familie-Părinţi/Alimentatie sanatoasa

Trucuri pentru a obţine mâncăruri cu un gust mai bun

26 iulie 2017, , Vizualizări: ...
grecia mancare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Cu toţii vrem ca mâncarea noastră să aibă un gust foarte bun. Dar adesea, ni se întâmplă ca alţii să reuşească să o facă mult mai bună la gust decât noi. Ce trucuri folosesc? Vă vom dezvălui mai jos câteva dintre ele:

 

Usturoiul şi ceapa

Gustul de usturoi şi ceapă devine mai puternic pe măsură ce trece timpul. Aşa că este recomandat să le tai chiar înainte de utilizare şi nu cu mult timp în avans.

Roşiile

Cel mai bun gust le dau ingredientele proaspete. Şi asta este foarte important în cazul roşiilor. De câte ori este posibil, să ne abţinem să folosim suc de roşii şi să punem în mâncare roşii proaspete, îndepărtând numai pielita.

Unt, ulei

Untul şi uleiul îşi schimba proprietăţile dacă nu sunt bine păstrate. Uleiul ar trebui să fie ţinut departe de razele soarelui. Şi untul sta cel mai bine în frigider, într-un ambalaj ermetic închis.

Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.

Cuvinte cheie:

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu