Shop

Leacul de slăbit al lordului Byron – cea mai rapidă cură din lume

15 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Cu toţii ne dorim o cură rapidă şi eficientă, care ne ajute slabim fără efort. Utilizarea oţetului din cidru de mere se recomandă a fi întocmai acest tip de „cură-minune”. Este destinată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi are un efect rapid şi garantat: „Puteţi slăbiţi chiar şi 5 kilograme în 8 zile! În caz contrar înapoiem banii”, susţine producătorul.
Apple Cider Vinegar se doreşte a fi cea mai naturală metodă pentru slăbire rapidă, care nu presupune sport sau privaţiuni.

Această metodă de slăbit a fost descrisă pentru prima dată în anul 1820 de către lordul Byron.

La vremea respectivă, cura a fost evitată datorită efectelor ei. Motivul: slăbirea mult prea rapidă, într-o vreme când oamenii încă nu erau bântuiţi de imaginea fotomodelului anorexic, i-a speriat pe aceia care au încercat oţetul de mere.

Lordul Byron insuşi îşi administra 2 linguriţe de oţet de mere pe zi. Anturajului său o recomanda drept „o cură minune” cu ocazia meselor bogate la care Byron şi alţi nobili şi literaţi comiteau excese. Aceia care nu se lăsau intimidaţi de mirosul puternic şi de gustul neplăcut al oţetului şi continuau îl bea, slăbeau câteodată mai mult decât le era pe plac. Aceia şi renunţau, atunci când constatau că au slăbit prea mult. Trebuie însă ne amintim că în secolul 19 existau cu totul alte standarde de frumuseţe decât există astăzi.

 

Cidrului din mere, poetul Byron i-a dedicat chiar şi o suită de versuri, în anul 1822:

„Licoare galbenă, de eu mă las

plăcerilor lumeşti ce fac

din pântec lupanar

şi gura-mi o fac oarbă,

tu fă-mă demn şi palid ca altădată”

 

Astăzi însă, „cura-minune” a celebrului poet baroc este revalorificată în mod spectaculos de către specialişti. O echipă de cercetători francezi ai laboratorului Novapharm a căutat păstreze eficienţa curei, dar încercând elimine aspectele ei neplăcute. În plus, laboratorul a reuşit potenţeze eficacitatea curei.

Inovaţia Apple Cider Vinegar a facut posibilă trecerea de la gustul dur şi neplăcut al oţetului de mere la varianta acestuia încapsulată, uşor de administrat cu impact şi mai puternic. Astfel, concentraţia dintr-o capsulă corespunde a 500 de ml de cidru administrat pe cale lichidă – o doză suficient de puternică pentru a topi până la 700 de grame de grăsimi pe zi.

 

Apple Cider Vinega reste un produs 100% natural, iar metoda încapsulării unui leac băbesc, o idee atât de simplă, îl recomandă drept revoluţionar. În Statele Unite, ea este considerată cea mai rapidă metodă de slăbit a momentului.

Capsulele de slăbit Apple Cider Vinegar acţionează direct şi imediat asupra celulelor adipoase. Excesul de grăsime este trimis către musculatură, prin fluxul sanguin, şi eliminat cu rapiditate, odată cu arderea caloriilor.  

 

În România, cidrul este oferit de către un unic distribuitor. Acesta susţine că urmarea curei costă mai puţin de 1,50 lei pe zi. În plus, distribuitorul este dispus returneze banii persoanelor care nu au slăbit conform aşteptărilor lor… o ofertă destul de curajoasă. Până acum, susţin cei care vând produsul în Romania, peste 40.000 de Romani au încercat produsul şi nu au avut doleanţe de acest gen, ba chiar au trimis scrisori de mulţumire. Produsul se poate comanda mai nou şi pe internet, pe acest site: www.cidru100.ro.

(Articol publicitar)

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (10)

 1. paul_a spune:

  deocamdata nu am nevoie de o cura de slabire

 2. crinutz spune:

  nu am facut cura de slabire caci nu e nevoie dar am auzit de cura cu mere

 3. gina spune:

  nu am tinut niciodata vreo cura de slabire…si nici nu cred ca voi tine ca nu am nevoie…

 4. ady76sor spune:

  nici eu nu am tinut cura desi, cred ca curand am sa incerc si eu ca am luat cateva kg. in plus

 5. claudia79 spune:

  NU AM BAUT NICIODATA CIDRU DE MERE

 6. asminasmin spune:

  interesant

 7. anuta22 spune:

  Daca ar avea si efect ar fi foarte bine.

 8. 27ralu spune:

  Ati incercat careva?ca sunt curioasa daca chiar asa e.

 9. riana spune:

  Eu nu am tinut diete dar evit sa mananc seara si evit pe cat se paote grasimile si prajelile.

 10. ludovica spune:

  incerc sa ma descurc cu sport

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu