Diete sănătoase. Slăbești 20 kg în 3 luni cu DIETA DISOCIATĂ - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Diete sănătoase. Slăbești 20 kg în 3 luni cu DIETA DISOCIATĂ

12 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - dieta - cura de slabire - stockfreeimages_com
Ați aflat poate despre multe diete sanatoase (sau despre care se spune că se încadrează în categoria dietelor sanatoase), dar cu sguranță aceasta este cea mai eficientă dintre ele.

Această dietă, concepută de un medic sportiv te ajută să pierzi 15-20 kilograme pe parcursul a 90 de zile. Avantajul major al acestui regim constă în faptul că vei slăbi fără să îți pui sănătatea în pericol. Mai mult decât atât, la finalul acestei perioade metabolismul și presiunea arterială vor fi reglate, ceea ce face ca acestă dietă să fie susținută de medicii cardiologi și de nutriționiști, care o recomadă și atleților și sportivilor de performanță. Dacă vrei să slăbesti mai puțin, poți să o întrerupi mai devreme, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Această „schimbare a metabolismului” presupune că după ce ai treminat dieta nu te vei îngrășa la loc.

Regimul disociat este cheia succesului în această dietă, însă disocierea nu presupune consumul unui singur produs pe parcursul unei zile. Din contră, poţi mânca mai multe tipuri de alimente, însă fără să combini proteinele, fibrele şi carbohidraţii între ele.
Alimentația este echilibrată din punct de vedere nutrițional, ne-excluzând nicio grupă majoră de alimente.
Dieta are patru zile distincte: prima de proteine, a doua de legume, a treia de carbohidrați și a patra de fructe. Ordinea zilelor trebuie păstrată și repetată pe parcursul a 90 de zile.Odată pe lună este recomandabil să ții o zi numai cu apă (în care poți să bei cât ceai și cafea dorești, însă fără zahar), care să urmeze după ziua de fructe și să se continue cu ziua de proteine.

Una din regulile principale este să nu sari niciodată peste prima masa a zilei. Micul dejun este nelipsit în această dietă și se bazează exclusiv pe fructe, care sunt extrem de recomandate atât de-a lungul celor 90 de zile, cât și după încheierea lor.

Ziua unu de proteine
Prânz: carne fiartă sau friptă, pește, ouă, brânză, iaurt sau brânză cottage (maxim 200 de grame) cu orice cantitate de salată proaspătă. Ai voie să mănânci și o felie de pâine și o supă fără tăiței (200 ml) după masă. Laptele și brânza se pot consuma numai în această zi.
Cina: La fel ca prânzul, dar fără supă și în cantitate mai mică. Ai grijă să mănânci ce ai mâncat și la prânz (de exemplu dacă ai ales la prânz dintre proteine brânză, vei mânca tot brânză și la cină).

Află pe ANTENA SATELOR meniul optim al acestei diete sanatoase.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu