Diete sănătoase. Cum să slăbeşti sănătos şi eficient în trei etape cu regimul Spark - Sfatulparintilor.ro
Shop

Diete sănătoase. Cum să slăbeşti sănătos şi eficient în trei etape cu regimul Spark

10 martie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - cura de slabire_credit foto RTV.NET
Această dietă este concepută, încercată şi verificată de una dintre persoanele care a avut probleme cu silueta, Chris Downie (cunoscut şi sub numele de “omul Spark”). Și e una dintre cele mai eficiente diete sanatoase. După multe încercări nereuşite de a scăpa de kilogramele acumulate, acesta a reuşit să slăbească şi să îşi recâştige încrederea în propriile puteri, urmând acest regim alimentar, care ulterior, datorită eficienţei sale, a primit recunoaştere internaţională.

Este una dintre dietele sănătoase, care dă rezultate după numai 28 de zile şi îţi oferă premisele schimbării totale a stilului de viaţă. Mai mult decât atât, acest regim te ajută să elimini surplusul de greutate fără a te infometa şi a-ţi pune în pericol sănătatea.
Dieta Spark presupune consumul a 1500 de calorii pe zi, împărţite în 3 mese principale şi 2 gustări. În linii mari, dieta Spark încurajează consumul de grăsimi şi proteine în cantităţti moderate, recomandând, în schimb, o alimentaţie bogată în carbohidraţi sănătoşi. De asemenea, acest regim alimentar evidenţiază o serie de „superalimente”, care ar trebui consumate la fiecare masă pentru aportul lor preţios de substanţe nutritive, între care se înscriu merele, migdalele, fructele de pădure, broccoli, usturoiul, ceapa, tonul şi carnea de curcan.
Pe lângă adoptarea unui regim alimentar echilibrat şi sănătos, dieta Spark susţine şi practicarea constantă a exerciţiilor fizice.
Programul de slăbire iniţiat de Chris Downie este împărţit în trei etape, fiecare etapă îndreptându-se spre atingerea unui scop distinct, vizând alimentaţia, nivelul de activitate fizică şi motivaţia.

Prima etapă îţi dezvăluie o serie de tehnici care să te ajute să obţii greutatea dorită, precum controlul porţiilor, consumul unei cantităţi generoase de apă şi practicarea regulată a exerciţiilor fizice preferate.
Află pe Antena Satelor toate detaliile acestei DIETE SANATOASE

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu