Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun.
Broccoli copt cu cascaval
Rupe bucatele de broccoli, pune-le pe tava de copt, stropeste-le cu ulei de masline, adauga sare si piper dupa gust. Tine totul la cuptor la o temperatura de aproximativ 200 de grade, timp de 10-13 minute. Cand le scoti presara cascaval ras.
Varza chinezeasca coapta
Preincalzeste cuptorul. Prepara un dressing din ulei de masline si ulei de susan, sos de soia, usturoi zdrobit si seminte de susan. Pune varza in tava de copt, acopera cu dressing-ul pregatit, apoi da la cuptor pentru 6-7 minute.
Varza de Bruxelles cu cascaval
Fierbe varza de Bruxelles. Amesteca putin unt cu lapte, sare, cascaval, maioneza si piper negru. Pune totul intr-o tava la cuptor si tine 30-45 de minute.
Ciuperci la gratar
Toaca niste ciuperci, apoi pune-le intr-o tigaie preincalzita. Amesteca-le pana devin maronii. Adauga putin ulei de masline si usturoi, toarna putin vin si sare si lasa sa fiarba pana se evapora vinul.
Rosii cherry la cuptor cu usturoi
Preincalzeste cuptorul. Amesteca rosiile cherry taiate cu usturoi, ulei de masline, sare piper. Pune totul in tava de copt si coace-l timp de 20-25 de minute.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Cuvinte cheie: retete legume, sanatate legume, special feed