Shop
Ultimele 100 de articole

Când ar trebui să mănânci ca să scazi în greutate

27 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
Cum sa slabesti la 30

Multă lume încă mai crede că nu ar trebui să mănânci nimic ca să scazi în greutate. Ceea ce, desigur, este fals şi din această cauză nici nu este pus cu adevărat în practică, chiar dacă ţi-o propui. Ca să scazi în greutate trebuie să mănânci, de mai multe ori pe zi, şi să alegi alimentele potrivite.

Ne vom apleca în acest articol asupra momentelor când trebuie să mănânci şi vă vom arăta ce au relevat studiile făcute de-a lungul timpului.

 

Micul dejun 06 – 9.45

Un studiu al Obesity Society a arătat că micul dejun trebuie să aibă loc între 6 şi 10 dimineaţa ca să aibă efect. Dacă are loc după ora 10 sau deloc, creşte riscul de a acumula grăsime şi de a te simţi mai flămând pe tot parcursul zilei.
Ce anume ar trebui să mănânci? Un mic dejun bogat în proteine.
Ţi se pare dificil să faci asta? Impune-ţi un nou obicei, că la o oră de la trezire să fi luat deja micul dejun.

 

Gustarea

Gustarea nu este neapărat obligatorie, mai ales dacă ai avut un mic dejun foarte săţios. Însă poate ajuta ca să nu scadă nivelul glicemiei şi să mergi la masa de prânz hămesita. De obicei, cam la 2-4 ore de la masa simţim nevoia de a ronţăi ceva. Ce anume? Un fruct sau câteva alune sunt o alegere bună. Institute of Food Technologists recomanda să alegi alimente bogate în fibre.

Masa de prânz 12 – 14.45

Masa de prânz trebuie să aibă loc înainte de 15, dacă ai grijă de silueta ta. De obicei pentru această masă se lasa felurile de mâncare cu cele mai multe calorii, astfel încât corpul să aibă şansa să le ardă până la sfârşitul zilei. Dacă ţii dieta este cu atât mai important să mănânci prânzul înainte de 15 întrucât după această oră şansele sunt cu 25% mai mici să scazi în greutate, arata un studiu publicat în Internaţional Journal of Obesity.

Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu