Familie-Părinţi/Actualitate

Alimentele care ne ajută în scăderea glicemiei

23 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro_diabet glicemie

Glicemia este reprezentată de cantitatea de glucoză din sânge. Pentru o viaţă sănătoasă avem nevoie de un echilibru alimentar. Medicul nutriţionist Corina Zugravu a declarat, pentru RTV.NET, care sunt aceste alimente care ajută la diminuarea glicemiei.
„Este vorba despre alimente bogate în fibre (îndeosebi solubile) care scad absorbţia rapidă a carbohidraţilor din mâncare, ameliorează sensibilitatea la insulină, etc. Putem încadra aici nucile şi alunele de orice fel, seminţele de in, avocado”, a precizat Corina Zugravu.

Citeste articolul integral pe RTV.NET.

Cuvinte cheie: , ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu