10 motive sa iei in calcul renuntarea la consumul de carne rosie ​ - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 motive sa iei in calcul renuntarea la consumul de carne rosie ​

 

  1. Chiar si actul de a prepara carnea rosie poate creste riscul de cancer

Atunci cand prajesti sau frigi carnea se elibereaza amine heterociclice sau hidrocarburi aromatice policiclice care sunt cunoscute ca provoaca cancer la animale.

 

 

  1. Multe femei scad in greutate cand inlocuiesc carnea cu pestele

Sunt femei care scad in greutate atunci cand au o dieta bazata pe peste (care este bogat in omega 3) spre deosebie de carnea rosie (bogata in grasimi saturate). Legatura nu a fost studiata si in cazul barbatilor.

 

 

  1. Persoanele care mananca mai mult peste (si mai putina carne) inregistreaza un risc mai scazut de cancer la san sau cancer la prostata

Japozezii care au o dieta bogata in ulei de peste si saraca in carne au cele mai putine cazuri de bolnavi de cancer de san la nivel mondial.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/04/2016