Shop

UTIL: Cum să-ţi pregătesti trusa medicală de concediu

23 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - trusa_prim_ajutor_vacanta

A venit una dintre cele mai aşteptate perioade ale anului, iar concediul de vară este ceea ce aşteptai de mult timp. Pentru a avea o vacanţă liniştită şi plăcută alături de copii, trebuie să ţii cont de câteva lucruri. Este foarte important ca în bagajul de voiaj să ai şi o trusă medicală.

1. Stabileşte cu medicul tău ce medicamente să ai cu tine, în caz de urgenţă. Mai mult, părinţii ar trebui să se intereseze care sunt serviciile disponibile în caz de urgenţă, iar dacă cel mic se îmbolnăveşte şi boala persistă mai mult de trei zile, ei să poată lua legătura cu cel mai apropiat spital.

2. Nu folosi medicamentele rămase în urma tratării altor afecţiuni. În cazul în care iei medicamente de acasă, trebuie să verifici termenul de valabilitate şi dacă acestea au fost depozitate corect. Includeţi în trusă doar acele medicamente despre care aţi vorbit cu medicul pediatru, ci nu pe acelea care au rămas de la tratarea altor afecţiuni.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

 

Credit foto: RTV.NET

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Noi ne-am invatat minte de anul trecut,cand am fost in concediu,si nu am avut la noi kanamicina.asa ca,anul asta cred ca voi lua o adevarata farmacie in bagaj.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu