TOPUL celor mai PERICULOASE alimente consumate la volan

02 mai 2012, , Vizualizări: ...
Sfatulparintilor.ro_pericol la volan - realitatea.net

Cafeaua, chipsurile sau hamburgerii sunt doar câteva dintre alimentele care te pot UCIDE, dacă te afli la volan! Şi nu din cauza substanţelor pe care le conţin, ci pentru că acestea îţi distrag atenţia atunci când conduci. O companie de asigurări din Statele Unite a întocmit o listă a celor mai periculoase alimente şi băuturi pe care şoferii le consumă la volan.

Compania de asigurări nu s-a rezumat la a face recomandări banale şoferilor ci a întocmit o listă cu cele mai periculoase alimente pe care şoferii le consumă, scrie automarket.ro.

Americanii au realizat chiar şi un top 10 al celor mai periculoase produse consumate la volan. În acest sens, cafeaua poate reprezenta un factor de risc la volan pentru că se poate vărsa uşor, la orice denivelare şi pentru că aceasta se consumă de regulă fierbinte.Tot în această categorie intră şi supa. Chips-urile sunt şi ele printre cele mai periculoase alimente pentru simplu fapt că se fărâmă foarte repede. Hot-dog-ul cu sos de chilli sau muştar poate constitui de asemenea o ameninţare din cauza pericolului de a se scurge.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

 

Credit foto Realitatea.net

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. marianaion spune:

    Cred ca tot ceea ce mananci poate fi periculos cand conduci pentru ca iti distrage atentia. Eu cand am dat exemen la scola de soferi politistul m-a pus sa scot guma de mertecat din gura pentru ca pot sa o inghit si sa ma inec si sa fac accident.. avea dreptate, asa ca atentie soferite (eu nu am mai condus de ani buni)

  2. 27ralu spune:

    Eu nu consum nimic la volan.dar la guma de mestecat nu pot renunta…

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu