Și câinele tău se poate îmbolnăvi de cancer! Iată ce semne trebuie să urmărești - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Și câinele tău se poate îmbolnăvi de cancer! Iată ce semne trebuie să urmărești

08 iulie 2017, , Vizualizări: ...

Câinii fac și ei cancer la fel ca oamenii. Boala necruțătoare nu îi ocolește, dar simptomele sunt greu de sesizat de la început, dacă nu ești avertizat. Dacă observi orice schimbare ciudată la câinele tău, este bine să mergi imediat la veterinar și să ceri un control amănunțit.

Câinele tău își pierde vioiciunea sau cade pe jos

Dacă nu mai pare bucuros ca altă dată când veneai acasă, dacă nu mai sare pe tine să se joace sau cade din picioare, nu sta pe gânduri. Ceva este în neregulă cu animalul tău de companie și este bine să ceri imediat sfatul veterinarului. Câinii de talie mare se întâmplă să cadă pe jos fără motiv azi, iar a doua zi să fie bine, dar acest lucru nu trebuie să te păcălească. Dacă nu îi mai țin picioarele, poate fi semn de cancer și trebuie depistat din timp.

Tușește mai multe zile în șir

Câinii de talie mică, mai ales cei care au de obicei probleme cu căile respiratorii, se întâmplă foarte des să tușească. Dar, dacă tușesc des, câteva zile în șir, poate fi semn de cancer. Vorbește cu un medic veterinar și fă analizele recomandate, să nu apară un cancer de plămâni foarte greu de tratat.

 

Citeste continuarea pe libertateapnetrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu