Shop

Petrece de 1 Mai la mănăstire. Poţi să renunţi la sex, mici şi muzică?

25 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Manastirea_Varatec

Cine vrea o vacanţă de 1 Mai altfel, o poate face apelând la serviciile de cazare şi masă ale unei mănăstiri. Unele lăcaşuri au servicii specializate în acest sens, ca atare oferă cazare şi masă pentru turişti, altele nu au, dar acceptă vizita oricui bate la poartă oferind adăpost şi masă.

Nu se poate face o estimare corectă, dar cu siguranţă sunt oameni care, de 1 Mai, vor prefera gălăgia clopotului în miez de noapte şi mirosul de lumânări, în detrimentul zgomotului produs de combina muzicală şi a fumului de la grătarul cu mici.

„Turiştii nu prea vin la noi cu ocazia zilei de 1 Mai. Nu am făcut rezervări. Vin mai mult de Paşte şi de Crăciun. Cine va veni aici ne va găsi”, ne-a spus o maică de la mănăstirea Văratec. Mănăstirea are servicii specializate de cazare şi masă. „Preţurile la camere variază între 50 şi 70 de lei. Camerele cu preţ de 50 de lei au baie comună, iar
cele mai scumpe au baia în cameră”, a mai spus măicuţa. Mănăstirea Văratec pune la dispoziţia turiştilor şi masă. „Masa costă în jur de 20 de lei şi poate fi de post sau de dulce. Se mănâncă carne marţea, joia, sâmbăta şi duminica”, a amintit reprezentanta mănăstirii Văratec.

Citeşte mai mult pe www.rtv.netCredit foto: Cezar Suceveanu

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Nu cred ca sunt oameni care sa mearga la manastire de 1 mai.cred ca majoritatea vor merg la iarba verde,gratare,mici.asa a fost mereu.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu