Numerologie septembrie. Afla numarul destinului pentru 2017 si vezi ce surprize iti rezerva a noua luna a anului

11 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
numerologie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - number-484951_1920

Numar personal #4

Te concentrezi in principal pe cariera, ca si in ultimele 9 luni. Te organizezi pentru a iti merge totul ca pe roate. Esti mai practic decat de obicei, mai motivat sa finalizezi fiecare proiect in parte. Vei avea satisfactii personale semnificative pana la finalul anului si vei trai cu sentimentul ca ti-ai facut bine treaba. Daca iti joci corect cartile, beneficiile se vor tot vedea cinci ani de aici inainte.

 

 

Numar personal #5

Schimbari profunde au loc, iar unele oportunitati te sperie de-a dreptul. Pana in 18 septembrie vei avea parte de experiente care sa te faca sa iesi din zona de confort, ai decizii importante de luat. Nu este cel mai bun moment sa fii indecis. Hotaraste si actioneaza, chiar daca te sperie ceea ce urmeaza sa faci. Si la capitolul dragoste lucrurile stau bine, in special dupa 19  septembrie, cand se preconizeaza o vacanta sau o calatorie de afaceri pe care o poti combina cu placerea. Septembrie va fi punctul culminant al transformarii tale.

 

 

Numar personal #6

Fa un pas inapoi si bucura-te de placerile vietii, de dragoste si de familie. Pot aparea cateva contradictii de sentimente: pe de o parte sa te simti binecuvantat cu toate pe cate le ai, dar totodata sufocat de responsabilitati. Toate problemele care se vor ivi in aceasta luna trebuie rezolvate in aceasta luna. Evalueaza-ti relatiile! Care merita pastrate, care merita “aruncate”?

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu