Numara-ti liniile de la incheietura. Cate ai? Vezi ce inseamna! - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Numara-ti liniile de la incheietura. Cate ai? Vezi ce inseamna!

01 decembrie 2017, , Vizualizări: ...
citit in palma - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Citirea in palma se practica de sute de ani si, se pare, ca provine din astrologia Hindu, din India Antica, insa pentru prima oara este mentionata intr-o carte chineza. Si in prezent se practica citirea in palma care poate furniza informatii fascinante.

Una dintre cele mai usoare modalitati de a citi propria mana este sa privesti incheietura maini si nu palma. Liniile de la incheietura pot dezvalui multe lucruri. Cu cat o persoana are un numar mai mare de linii cu atat mai mult va trai. Cei mai multi dintre oameni au trei linii, insa exista si o minoritate care are patru linii. Fiecare linie are propria ei semnificatie si poate dezvalui lucruri importante despre viitorul sau sansele tale de imbogatire. In plus, problemele de sanatate sunt anuntate de prima linie de pe incheietura.

Iata semnificatia fiecarei linii:

 

Linia intai

Este cea mai importanta dintre ele intrucat indica problemele de sanatate. Daca este neintrerupta si bine definita, inseamna ca persoana este intr-o stare fizica exceptionala. Daca este neclara sau intrerupta atunci persoana nu are grija de sine si este slaba. In termeni de speranta de viata, cea de-a treia linie, semnifica o viata de cel putin 23-28 de ani.

In ceea ce priveste problemele de sanatate, linia intai este diferita la barbati fata de femei. In cazul femeilor, daca linia este intrerupta sau se curbeaza catre baza palmei atunci doamna respectiva are probleme ginecologice, inclusiv probleme de conceptie sau nastere. La barbati, linia intrerupta sau curbata catre baza palmei arata probleme urinare sau la prostata ca si incapacitate de reproducere.

 

 

Linia doi

Este folosita pentru a masura posibilitatea ca o persoana sa se imbogateasca. Daca linia este dreapta, neintrerupta si clar definita atunci persoana respectiva se poate astepta atat la fericire, cat si la prosperitate. In termeni de speranta de viata, cea de-a doua linie, semnifica o viata de cel putin 46-56 de ani.

 

 

 

Linia trei

Dezvaluie daca vei avea influenta, faima ori putere in viata. Daca este bine definita si neintrerupta, persoana respectiva este destinata sa aiba multa influenta in viata. Va fi o figura remarcabila, imposibil de uitat. In termeni de speranta de viata, cea de-a treia linie, semnifica o viata de cel putin 69-84 de ani.

 

 

Linia patru

Cea mai rara dintre linii, foarte putine persoane o au. Este complementara liniei trei. Inseamna ca faima si influenta asociate cu linia trei sunt chiar mai puternice. In termeni de speranta de viata, cea de-a patra linie, semnifica o viata de peste 84 de ani.

Sursa: sun-gazing.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu