Shop

Masa de Paşte cu firma de catering costă 250 de lei. Vezi până când mai poţi comanda

12 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - masa de pasti

Cei care vor să petreacă un Paşte fără emoţii, fie din cauza fripturii de miel care ar putea fi prea arsă sau a drobului prea sărat sau necondimentat cum trebuie, o pot face apelând la o firmă de catering. Firmele din domeniu sunt dispuse să înroşească chiar şi ouăle.
Firmele de catering au în ofertă tot ce trebuie pentru ca de pe masa de Paşte să nu lipsească nimic. Astfel, doamnelor sau domnilor bucătari nu le mai rămâne nimic altceva de făcut decât să pregătească vesela şi banii. O masă de Paşte pentru patru persoane costă aproximativ 250 de lei. „Pentru preţul anunţat, clientul primeşte în jur de 800 de grame de drob de miel, 1,6 litri de ciorbă de miel, spanac sau friptură cu carne de miel, lăsăm opţiunea clientului de a alege, 10 ouă roşii, un cozonac şi o pască. Bonus oferim o oală de lut pentru borşul de miel şi un coşuleţ pentru ouă”, a spus, pentru RTV.NET, Iosif Daniel, director la cityfood.ro.

Citeşte articolul întreg pe www.rtv.net

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Daca stai sa le calculezi toate,poate ca e mai rentabil asa.nici nu te stresezi ca nu iese o mancare,nici nu iti umpli casa de miros,nici nu consmi gazul.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu