Shop

De ce te trezești noapte de noapte la aceeași oră? Noi avem răspunsul

20 aprilie 2017, , Vizualizări: ...

Ți se întâmplă și ție, pentru perioade lungi de timp, să te trezești noaptea la aceeași oră? Medicii, dar și psihologii au câteva explicații care te vor ajuta să treci peste acest obstacol și să te odihnești mai bine.

Se întâmplă uneori, mai multe nopți la rând, să te trezești în toiul nopții la aceeași oră. Când obiceiul acesta devine supărător și se repetă de cel puțin 4 sau 5 ori, ar trebui să iei măsuri.

Dar mai întâi, citește mai jos pentru a afla care este cauza și ce mesaj îți transmite organismul tău, în funcție de ora la care te trezești.

Conform unor vechi cunoștințe medicale chinezești, fluxul de energie care hrănește organismul se concentrează în diverse momente ale zilei în anumite părți ale corpului. Fiecare interval orar este asociat unor organe, iar când fluxul energetic se blochează în anumite zone ale corpului, apar probleme de natură medicală, dar și psihică. Iată ce ne recomandă specialiștii.

Ce să faci dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră

Ce înseamnă dacă te trezești în jurul orei 1 dimineața

În jurul orei 1, somnul este adânc și organismul se reface după oboseala din ziua precedentă. Acum trebuie să dormi profund, să fii complet relaxată și să îți refaci energia. Dar, dacă te trezești adesea la această oră, înseamnă că în inima ta s-au adunat tot felul de griji și de resentimente care nu îți dau pace.

Soluția: încearcă să te relxezi seara, înainte de a adormi, cu o carte bună, cu muzică ambientală sau câteva exerciții ușoare de yoga, pentru a atinge un echilibru sufletesc.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu