Cum sa descifrezi caracterul unei femei, dupa modul in care sta asezata - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa descifrezi caracterul unei femei, dupa modul in care sta asezata

02 noiembrie 2017, , Vizualizări: ...

Te-ai gandit vreodata cat timp petreci stand jos? Multe din locurile de munca moderne necesita stat pe scaun, la birou. Apoi, ajungi acasa si stai pe canapea, pe fotoliu, pe sezlong etc. Sau preferi, poate, sa stai pe jos? Dar cum iti tii picioarele cand stai?

 

Citeste mai jos cum sa descifrezi comportamentul unei femei, dupa modul in care sta asezata. Ti se potriveste descrierea?

 

 

 

  1. Picior peste picior

Daca stai jos, pe podea, cu picioarele incrucisate esti o persoana deschisa, fara griji. Daca tii picioarele incrucisate si genunchii departati, esti o persoana deschisa la idei noi. Flexibilitatea picioarelor denota si o flexibilitate emotionala.

 

 

  1. Picioare drepte, spate drept

postura corecta

O persoana cu o postura corecta, dreapta, denota o incredere si o siguranta de sine depline. Daca obisnuiesti sa stai intr-o asemenea pozitie, inseamna ca esti o persoana de incredere, la care toata lumea apeleaza pentru a-i face confidente sau pentru a-i cere ajutorul.

 

 

  1. Tolanit pe spate

tolanit

Daca prefer sa stai asezata pe spate, sprijinita pe brate, inseamna ca esti o persoana analitica, ce prefera sa observe atent o situatie. Nu iti place sa te implici in ceva, daca n-ai stat sa studiezi mai intai problema.

 

 

  1. Gleznele incrucisate

glezne incrucisate

O femeie care obisnuieste sa stea cu picioarele incrucisate la nivelul gleznelor denota o persoana stapana pe sine, eleganta, cu aer regal. Daca stai cu gleznele apropiate, dar cu genunchii usor departati, inseamna ca te simti confortabil.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu