Cum întreții cada din fibră de sticlă - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Cum întreții cada din fibră de sticlă

23 iulie 2017, , Vizualizări: ...

Cada din fibră de sticlă a devenit tot mai populară în ultimii ani datorită formelor moderne și a avantajelor pe care le are față de căzile din fontă sau din oțel. Este mai ușor de manevrat și poate avea numeroase forme sau culori ușor de asortat cu faianța sau mobila de ultimă generație. Dar fibra de sticlă necesită o îngrijire specială și trebuie să ții cont de sfaturile specialiștilor pentru a păstra cada impecabilă cât mai mult timp.

 

Căzile din fibră de sticlă sunt ușor de întreținut, dar trebuie să ții cont de faptul că suprafața lor lucioasă se poate zgâria ușor și nu trebuie să folosești niciodată produse abrazive de curățat. Chiar și produsele de curățenie sub formă de cremă pot conține mici particule abrazive care distrug în timp suprafața căzii. Nu trebuie să folosești nici bureți sau lavete fabricate din fibre dure de plastic. Cele mai bune accesorii pentru curățarea căzii sunt lavetele moi din poliester sau bureții din material moale.

  • Curăță cada după fiecare baie cu o soluție concentrată de detergent lichid pentru vase și apă caldă, folosind un burete fin. Detergentul de vase degresează și îndepărtează cel mai bine murdăria care rămâne pe pereții căzii.
  • O altă soluție foarte bună și mai ieftină pentru a menține cada impecabilă este soda de rufe. Folosește o lingură de sodă de rufe la un litru de apă caldă și agită bine să se dizolve complet soda. Curăță cu această soluție cada o dată sau de două ori pe lună folosind în mod obligatoriu mănuși de menaj.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu