Shop

Copiii care plâng cu lacrimi de sânge

01 mai 2012, , Vizualizări: ...

Haemolacria este o boală extrem de rară, iar persoanele care au această afecţiune plâng cu lacrimi de sânge. Cauza acesteia nu este clară, se presupune doar că este simptomul unor boli de sânge sau a unor tumori.

Iată cele mai cunoscute cazuri din lume.

 

 

Deschide Newsletter-ul Sfatulparintilor.ro, intra pe site si primesti automat un cadou, la inceputul saptamanii viitoare. In plus, intri in tragerea la sorti zilnica, cu premii de la Egmont.

Calvino Inman (vezi video)

Calvino Inman, 17 ani, din Tennessee, plânge cu lacrimi de sânge de cel puţin 3 ori pe zi. “Câteodată simt ca şi cum îmi vine o lacrimă şi simt cum mi se umezesc ochii. Câteodată însă pur şi simplu explodează”, poveşteşte Calvino. Băiatul a fost ţinta glumelor proaste ale colegilor, care spun despre el că este posedat, dar s-a obişnuit cu răutăţile lor.

“Cel mai dificil moment a fost când a venit la mine cu ochii plini de sânge şi mi-a spus <Mamă, crezi că o să mor?>. A fost supus la mai multe teste şi nici un medic nu ne-a dat o explicaţie satisfăcătoare până acum”, spune mama lui Calvino. Cei doi speră să se găsească repede un remediu, însă până acum nu s-a descoperit.

 

 

Twinkle Dwivedi (vezi video)

sfatulparintilor.ro - Twinkle-Dwivedi

Twinkle Dwivedi are 15 ani şi este din India. Boala lui Twinkle este şi mai rară, ea sângerează la ochi, nas, linia părului, gât şi tălpi. E ca şi cum ar transpira cu sânge, fără să simtă vreo durere. Mama lui Twinkle este disperată. Până la 12 ani, fiica ei n-a avut nici un simptom. Boala s-a declanşat dintr-o dată şi Twinkle sângera între 5 şi 20 de ori pe zi. “Nimeni nu se juca cu mine. Toţi prietenii mei mă considerau dezgustătoare”, povesteşte Twinkle. Şcoala la care mergea a dat-o afară şi nici o altă instituţie de învăţământ nu a primit-o. Aşa că Twinkle învaţă acasă şi nu o vizitează nici un coleg.

Încă o dată, medicii cedează în faţa bolii pentru că nu au idee cum s-o trateze. Mai mult, mama fetei povesteşte că unul dintre doctori i-a acuzat că au inventat îngreaga poveste. Localnicii spun că fata este blestemată şi aruncă cu diverse obiecte în ea când o văd pe stradă. O echipă de cercetători britanici, care a analizat cazul fetei, spun că aceasta suferă de o boală care afectează coagularea sângelui.

 

 


 

 

Rashida Khatoon

sfatulparintilor.ro - Rashida-Khatoon

Rashida este tot din India şi suferă de aceeaşi boală şi plânge cu lacrimi de sânge de câteva ori pe zi. Din fericire, ea nu a fost ostracizată de membrii comunităţii, dimpotrivă este considerată sfântă. Când o văd, localnicii fac plecăciuni înaintea ei şi îi aduc ofrande.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (13)

 1. 27ralu spune:

  Doamne fereste de asa boala.ciudat e ca numai prin India apar cazuri.

 2. nadia chiric spune:

  nu as vrea sa vad niciodata pe cineva cu lacrimi de sange,niciodata

 3. ryta spune:

  nu am stiut ca este o astfel de boala

 4. Kassandra_2010 spune:

  27ralu, Calvino nu este din India, ci din Tennessee. E foarte ciudata aceasta boala, am mai auzit de astfel de cazuri si am ramas socata. Cred ca le este foarte greu sa fie marginalizati de toti cei din jur, cum sa arunce oamenii cu obiecte in tine, sa considere ca esti posedat?…cand tu suferi de o boala rara…si din cauza ignorantei celor din jur? E strigator la cer!

 5. elena.nalbaru spune:

  Doamne fereste!

 6. ananaghi spune:

  nu as vrea sa cunosc pe cineva cu asa problema,e socant!

 7. bktalina spune:

  niste cazuri cu adevarat socante

 8. ludovica spune:

  nu pot sa vad astfel de imagini

 9. mari spune:

  Doamne sunt cazuri rare,dar socante,poate sunt insemnati de D-zeu.

 10. lorela02 spune:

  Socant si trist pentru ca lumea nu poate accepta ca unii sunt diferiti si de fapt este o boala… Dumnezeu sa ii ajute si sa sper sa se gaseasca un tratament pentru ei

 11. cami_marga spune:

  intr-adevar, e socant. Cei ce sufera de aceasta boala nu trebuie marginalizati, ci trebuie ajutati.

 12. teo spune:

  dor lacrimile copiilor oricum,daca mai sunt si de sange..

 13. mamicadepuiut spune:

  cata suferinta cred ca indura acesti copii

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu