Familie-Părinţi/Actualitate

Cele mai stupide întrebări la interviurile pentru angajare

24 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro_interviu

Aspiri la un loc de muncă avantajos? Trebuie să treci prin teste complicate pentru a-l obţine? Află la ce întrebări dintre cele mai neobişnuite şi, aparent, stupide, ai putea fi obligat să răspunzi!
Dacă ai trecut cu bine de testele profesionale, ai un CV care a impresionat şi a fost acceptat, ai trecut şi de proba ţinutei corespunzătoare pentru locul în care ar urma să lucrezi, nu e cazul, totuşi, să respiri uşurat, pentru că interviul pe care îl mai ai de dat ar putea să-ţi ruineze planurile.
Nu e obligatoriu, dar, uneori, se întâmplă. Britanicii au selectat câteva întrebări-capcană, prin care evaluatorii tăi încearcă să afle şi ceea ce tu nu le-ai spus sau nu ai de gând să le spui. Pe un ton plin de umor, tabloidul britanic Daily Mail a prezentat o selecţie a celor mai stupide întrebări, după cum s-au plâns unii dintre candidaţi, cu care ai şansa să te confrunţi la un interviu.

Cu titlul „Interviul-Dinozaur care poate duce la extincţia carierelor”, publicaţia britanică dă câteva exemple „stupide” de asemenea întrebări, precum şi de răspunsuri şi aprecieri ale celor care s-au confruntat cu astfel de interviuri. De pildă, dacă evaluatorul de la HR (Resurse Umane) te întreabă hodoronc-tronc „dacă ai fi un dinozaur, ce fel de dinozaur ţi-ar plăcea să fii?”, stăpâneşte-ţi uimirea, trage aer în piept şi caută calm un răspuns pe măsura acestei întrebări.

Articolul integral aici.

Cuvinte cheie: , ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu