Shop

Cele mai stupide întrebări la interviurile pentru angajare

24 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro_interviu

Aspiri la un loc de muncă avantajos? Trebuie să treci prin teste complicate pentru a-l obţine? Află la ce întrebări dintre cele mai neobişnuite şi, aparent, stupide, ai putea fi obligat să răspunzi!
Dacă ai trecut cu bine de testele profesionale, ai un CV care a impresionat şi a fost acceptat, ai trecut şi de proba ţinutei corespunzătoare pentru locul în care ar urma să lucrezi, nu e cazul, totuşi, să respiri uşurat, pentru că interviul pe care îl mai ai de dat ar putea să-ţi ruineze planurile.
Nu e obligatoriu, dar, uneori, se întâmplă. Britanicii au selectat câteva întrebări-capcană, prin care evaluatorii tăi încearcă să afle şi ceea ce tu nu le-ai spus sau nu ai de gând să le spui. Pe un ton plin de umor, tabloidul britanic Daily Mail a prezentat o selecţie a celor mai stupide întrebări, după cum s-au plâns unii dintre candidaţi, cu care ai şansa să te confrunţi la un interviu.

Cu titlul „Interviul-Dinozaur care poate duce la extincţia carierelor”, publicaţia britanică dă câteva exemple „stupide” de asemenea întrebări, precum şi de răspunsuri şi aprecieri ale celor care s-au confruntat cu astfel de interviuri. De pildă, dacă evaluatorul de la HR (Resurse Umane) te întreabă hodoronc-tronc „dacă ai fi un dinozaur, ce fel de dinozaur ţi-ar plăcea să fii?”, stăpâneşte-ţi uimirea, trage aer în piept şi caută calm un răspuns pe măsura acestei întrebări.

Articolul integral aici.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu