Cele mai comune greşeli în cazul cumpărării unei case. Vezi la ce trebuie să fii atent

25 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - greseli cand cumperi o casa

În condiţiile unei pieţe imobiliare în cadrul căreia preţurile locuinţelor se apropie de pragul de jos, se remarcă o serie de greşeli pe care le fac constant cumpărătorii. O agenţie imobiliară a întocmit un top al celor mai răspândite trei greşeli în procesul de achiziţie a unei locuinţe.
Cei mai mulţi care cumpără o locuinţă se uită mai atent la finisaje şi uită de amplasare, nu fac o analiză corectă a preţului raportat la calitatea produsului şi nu în ultimul rând, se codesc să facă o ofertă, care consideră ei că îi avantajează. „Cel mai important lucru, atunci când îşi cauţi o locuinţă este zona în care este plasată.

Să fii mai aproape de serviciu, de şcoală, de prieteni etc., să ai acces la facilităţi de transport, de alimentaţie, de petrecere a timpului liber, ar trebui să constituie punctul de plecare atunci când porneşti la drum. Amplasarea casei cumpărate nu o poţi schimba, finisajele da!”, îi sfătuieşte pe cumpărători Blitz Imobiliare.

Citeşte mai multe pe www.rtv.net

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Noi cand ne-am cautat apartament,am pus conditia sa nu fie la trada principala,ptr zgomot.dar,cand am vazut apartamentul,am uitat de conditie;ne-a mpresionat cum era aranjat,ca avea vana pe colt sau living mare cu bar .asa ca,l-am cumparat.iar acum,zgomotul de pe strada ne terorizeaza.asa ca,acum ne construim casa intr-o zona foarte linistita.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu