Shop

Ce sa nu faci cand bate clopotul

02 august 2017, , Vizualizări: ...
ce sa nu faci cand bate clopotul_650_432

In cultura romaneasca exista foarte multe traditii si superstitii care sunt respectate intr-o masura mai mica sau mai mare. In functie de mentalitatea fiecaruia, unele dintre acestea sunt duse la extrem si chiar ajung sa ne dicteze cursul vietii.

Daca ar fi sa ne referim la aspectul religios, multitudinea de traditii care vin odata cu sarbatorile devin principala preocupare a oamenilor. Fie ca este vorba despre mersul la biserica sau respectarea  unor randuieli, totul se desfasoara in jurul acestora.

Unul dintre lucrurile de care se tine cont este momentul in care suna clopotele la biserica. Acest semnal este ignorat de cele mai multe ori, dar are anumite semnificatii necunoscute. In general, sunetul indica inceperea slujbelor religioase sau marcheaza momente importante, precum sarbatorile mari. Se spune despre acest sunet ca prezinta un criteriu al armoniei universale si ca are o putere incredibila de purificare, alungand duhurile rele sau prevenind apropierea acestora.

Desi intervalul in care se bat clopotele este ignorat, exista o serie de reguli pe care ar fi indicat sa le respecti atunci cand le auzi.

Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu