Shop

Ce înseamnă atunci când copilul tău visează… Interpretarea viselor copilului

17 aprilie 2017, , Vizualizări: ...

Visele sunt, de cele mai multe ori, o proiecție a gândurilor și a neliniștilor noastre. Este bine să-ți întrebi copilul și să afli ce visează. Astfel, el îți poate spune lucruri pe care, altfel, nu știe cum să le pună în cuvinte. Află și ce înseamnă atunci când copilul tău visează că este urmărit, că jucăriile prind viață sau că este respind de cei din jur.

Ce înseamnă atunci când copilul tău visează că un animal mare (leu, lup etc.) vrea să-l mănânce

Cele mai multe animale în vise simbolizează obiceiurile și însușirile persoanei care visează. De eemplu, un leu sau un lup frioros pot indica rezistența la propriul curaj. Dacă micuțul tău îți povestește că visează un animal mare care vrea să-l mănânce, spune-i să-ți arate exact ce se întâmplă în vis. Sugerează- să joace ca la teatru animalul care îl sperie și reacția lui în acel moment. De cele mai multe ori, joaca de-a personajul de care îți e teamă poate elibera frica.

Ce înseamnă atunci când copilul tău visează că una din jucăriile lui se trezește la viață

De multe ori, aceste vise sunt induse de vizionarea filmelor de animație sau pentru copii. Micuții văd ceva la televizor, după care visează acel lucru. Dacă fiul sau fiica ta se plânge că acel vis devine coșmar, ar fi bine să selectezi mai bine ceea ce vizionează la televizor sau pe calculator.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu