Shop

Anul şcolar viitor, mai lung şi cu trei săptămâni de vacanţă de iarnă

26 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-anul-scolar-2012-2013

Anul şcolar 2012-2013 va avea 178 de zile de şcoală, cu una în plus faţă de 2011-2012, trei săptămâni pentru vacanţa de iarnă, două de primăvară, una în 29 octombrie – 4 noiembrie pentru învăţământul primar şi „Şcoala altfel”, a anunţat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea.

„Vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni, iar vacanţa de primăvară două. În perioada 29 octombrie – 4 noiembrie va fi vacanţă pentru copiii din învăţământul primar. De asemenea, se păstrează săptămâna „Şcoala altfel”, organizată în intervalul 1-5 aprilie”, a declarat secretarul de stat Oana Badea.

Debutul anului şcolar în România este la fel ca în alte 23 de state, respectiv în intervalul 1-15 septembrie. În nouă state cursurile încep înainte de 1 septembrie, iar în trei, după 15 septembrie, a precizat Oana Badea.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. lorela02 spune:

    „Debutul anului şcolar în România este la fel ca în alte 23 de state” …. bravo, chiar nu putem sa nu ne luam dupa nimeni?

  2. dodolin spune:

    aici in spania e mai lung cred termina pe 24 iunie incep pe 9 sept …dar au multe zile festive deci libere in cursu anului..ex acum de i mai luni si marti liberi.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu