Alimentul de post care face tumorile canceroase mai rezistente. Află de ce să te fereşti!

by Sfatul Parintilor | 05/04/2012 16:17

Femeile care au tumori la sân şi mănâncă soia se expun unui risc crescut, tumorile devenind mai rezistente la tratamentele împotriva cancerului, au informat luni cercetători americani.

 

Un studiu realizat pe şoareci de laborator arată că cei care au fost hrăniţi toată viaţa cu componente de soia au reacţionat bine la Tamoxifen, medicament împotriva cancerului de sân. În schimb, cei care au început să mănânce soia la vârsta adultă şi după ce au dezvoltat un cancer la sân s-au dovedit mai rezistenţi la tratament

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET[1]

 

Credit foto: realitatea.net

Endnotes:
  1. REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/alimentul-de-post-care-face-tumorile-canceroase-mai-rezistente-afla-de-ce-sa-te-feresti_930002.html#ixzz1rAgoiB3b

Source URL: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/actualitate/alimentul-de-post-care-face-tumorile-canceroase-mai-rezistente-afla-de-ce-sa-te-feresti/