Shop

5 aparate care consumă curent non stop, chiar dacă sunt oprite

08 august 2017, , Vizualizări: ...

Dacă ai impresia că doar frigiderul consumă curent, când celelalte aparate sunt oprite, te înșeli. Chiar dacă le-ai închis din buton, televizorul, calculatorul sau ceasul electronic îți încarcă în fiecare lună factura cu câțiva lei.

 

Aparatele nefolosite, dar care stau tot timpul în priză, consumă curent. Iar printre cei mai mari consumatori se numără calculatoarele și încărcătoarele. În casele în care există boilere la baie sau la bucătărie, acestea trec în topul consumului, iar factura devine mai piperată de-a lungul anului.

Chiar dacă tu le oprești din buton și nu le folosești decât seara, când ajungi acasă, electronicele care stau tot timpul în priză consumă curent. Iată care sunt cele mai întâlnite aparate care scumpesc factura.

Televizoarele moderne

Din ce în ce mai performante și mai mari, televizoarele consumă mai mult decât ne așteptam. Aproape nimeni nu le decuplează de la curent, când pleacă de acasă, deși așa ar fi indicat să facem. Iar când pleci în vacanță, categoric televizorul trebuie scos din priză.

Un studiu realizat de International Consumer Research & Testing (ICRT) arată că un televizor conectat tot timpul la curent poate consuma în medie 50 kwh pe an.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu