ACTUALITATE: De Ziua Mondiala a Sanatatii ai consult medical gratuit! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ACTUALITATE: De Ziua Mondiala a Sanatatii ai consult medical gratuit!

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » ACTUALITATE: De Ziua Mondiala a Sanatatii ai consult medical gratuit!

Joi, 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii, atat medicii din sistemul public, cat si cei din sistemul privat ii asteapta pe bucuresteni si nu numai la un consult de specialitate, in cadrul expozitiei „Sistemul Medical Bucurestean”. Evenimentul se va desfasura in perioada în perioada 7-10 aprilie in Piata Constitutiei

 

Participantii vor beneficia fara sa plateasca de un consult de specialitate si pot asista si la seminariile tinute de unii dintre cei mai renumiti medici din Bucuresti. La eveniment si-au anuntat prezenta zeci de expozanti de la spitalele Fundeni, Elias si Grigore Alexandrescu, dar si de la Medlife, Gral, Doris si Puls, care vor veni cu o oferta speciala de servicii la preturi promotionale, doar pe durata expozitiei.

 

Obiectivul principal este informarea vizitatorilor referitor la serviciile medicale de care pot beneficia in Bucuresti, care sunt solutiile de ultima generatie la afectiunile existente si, nu in ultimul rand, care sunt implicatiile si costurile tratamentelor. In plus, va fi popularizata donarea benevola de sange, in conformitate cu cerintele si normele Uniunii Europene. Centrul de Hematologie si Asociatia React vor realiza in zilele de joi, vineri si sambata recoltarea de sange de la vizitatorii care doresc sa doneze pentru semenii lor aflati in suferinta.

 

Expozitia va fi deschisa joi intre orele 12:00 şi 20:00, vineri 10:00 – 20:00, sambata 10:00 – 20:00 si duminica intre 10:00 si 17:00.

Data articol: 06/04/2011