10 de fotografii uluitoare lansate via internet

27 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro_via internet - marea groapa albastra

De la expansiunea netului, o mare colecţie de fotografii şocante au fost lansate via internet pe zeci de mii de site-uri. În unele cazuri însă, este greu să realizezi dacă o fotografie lansată via internet este sau nu reală, având în vedere cât de uşor poate fi azi editată. Iată 10 fotografii devenite faimoase via internet precum şi povestea lor.

 

 

Fotografii via internet # 1:  Marea Groapă Albastră  (vezi VIDEO)

Marea Groapă Albastră se află în centrul barierei de corali din Belize. Marea Groapă Albastră are peste 300 de metri în diametru şi 124 metru adâncime. A devenit faimoasă datorită lui Jacques-Yves Cousteau, cel care a inclus-o în topul primelor 10 locuri perfecte pentru scufundări. În 1971, şi-a apropiat nava Calypso de groapă pentru a-i măsura adâncimea.

 

 

 

sfatulparintilor.ro_via internet - imbratisarea lui panda

 

 

Fotografii via internet # 2: Îmbrăţişarea ursului panda

După cutremurul care a zguduit Japonia în 2011, o mulţime de fotografii au circulat pe internet. Într-una dintre acestea un urs panda îmbrăţişa piciorul unui bărbat. Fotografia a fost prima oară publicată în ianurie 2006 în cotidianul chinezesc People’s Daily Online versiunea în limba engleză.

 

 

sfatulparintilor.ro - via-internet - grizzly - golf

 

Fotografii via internet # 3: Ursul la golf

În America de nord urşii grizzly se întâlnesc în Alaska, Canada de vest, Idaho, Montana, Washington şi Wyoming, până în parcul Yellowstone. Fotografia a fost făcută de Charles Lindsay la clubul de golf Yellowstone Club. Ursul a sărit peste gard speriind un grup de juucători de golf.

 

 

Fotografii via internet # 4: Munţi de bani (VEZI VIDEO)

Zhenli Ye Gon este un om de afaceri mexican de origine chineză, care a fost acuzat de trafic cu efedrină. În 2007 reprezentanţii legii din Mexic au găsit în casa lui Zhenli Ye Gon 207 milioane de dolari americani, 18 milioane de pesos mexicani, 200.000 de euro, 113.000 dolari Hong Cong şi o cantitate mare de bijuterii a căror valoare nu era cunoscută.

 

 

 

sfatulparintilor.ro_via internet - lup gigant

 

Fotografii via internet # 5: Lupul gigantic

Cel mai mare lup cenuşiu din America de Nord a fost omorât în Alaska pe 12 iulie 1939 şi cântărea aproape 80 de kilograme. În SUA se pot vâna legal lupi în Alaska, Montana and Idaho.

 

 

Fotografii via internet # 6: O pereche specială (vezi VIDEO)

Pe 26 decembrie 2004, un cutremur foarte puternic a avut loc în Indonezia. Cutremurul a generat devastatoarele tsunami care au ucis peste 230.000 de oameni. Chiar şi animalele din zonă au avut de suferit. În timpul evenimentelor nefericine, un pui de hipopotam a fost despărţit de familia sa. Animalul a fost salvat şi trimis la Haller Park din Kenia. Cel mai bun prieten al tânărului hipopotam a devenit o ţestoasă imensă, pe nume Mzee.

 

 

 

sfatulparintilor.ro_via internet - caravana desert

 

Fotografii uluitoare via internet # 7:  Caravana de umbre

Imaginea surprinde umbrele unei caravane de cămile care traversa deşertul. Fotografia realizată de către George Steinmetz a fost una dintre cele mai bune imagini ale anului 2005 şi a fost apărut pe copertă revistei National Geographic.

 

 

sfatulparintilor.ro_moartea lui Reynaldo Dagsa

 

Fotografii via internet # 8:  Moartea lui Reynaldo Dagsa

Reynaldo Dagsa a fost un politician filipinez. Fotografia îl surprinde pe criminal în timpul acţiunii. Ucigaşul a fost rapid identificat în persoana lui Michael Gonzales, unui infractor care fusese eliberat condiţionat cu puţin timp înainte de crimă.

 

 

sfatulparintilor.ro_via internet - elan alb

 

Fotografii via internet # 9: Frumosul elan alb

În ultimii ani au apărut o mulţime de fotografii cu elani albi pe internet. Prima fotografie, realizată de către un amator a fost postată în 2007 şi pare a fi luată în Ontario, Newfoundland sau New Brunswick. Fotografia este reală. Un elan alb este cauzat de o variaţie genetică. Se estimează că 1 la 100.000 de elani este alb.

 

 

Fotografii via internet # 10: Vultur vs vulpe (vezi VIDEO)

Vulturul auriu este una dintre cele mai de temut păsări de pradă din emisfera nordică. Sunt cunoscuţi pentru faptul că atacă şi omoară vulpi, pisici domestice şi sălbatice, capre de munte. Subsepeciile euroasiatice sunt folosite chiar şi la vânătoarea de lupi. Această fotografie a fost realizată de către Pekka Komi în februarie of 2006.

 

Credit foto: listverse.com

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

 1. 27ralu spune:

  Prima e superba.as vrea sa ma duc si eu pe acolo …

 2. ramy29 spune:

  Intr-adevar fotografiile sunt interesante…..asta inseamna ”sa fii la locul potrivit , la momentul potrivit ” .

 3. dodolin spune:

  wauu super faine prima de vis si cea cu lupu wauu

 4. gabontz spune:

  superbe!

 5. oanap85 spune:

  interesante,tre sa ai si sange sa te aventurezi

 6. ludovica spune:

  super

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu