Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 26 decembrie 2011 - 1 ianuarie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 26 decembrie 2011 – 1 ianuarie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Afla ce spun stelele: Horoscopul saptamanii 26 decembrie 2011 – 1 ianuarie 2012
Mercur in Capricorn 2021

Iata ce ne rezerva astrele pentru saptamana 52, ultima din anul 2011, respectiv 26 decembrie 2011 – 1 ianuarie 2012, asa cum ne sunt ele prezentate de www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Începutul săptămânii este dedicat prietenilor. Fiind vacanţă, sunt zile minunate de a-ţi revedea vechile cunoştinţe şi de a organiza serate amuzante pentru cei dragi. De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece îţi vor fi de folos în plan profesional. Imaginea ta în ochii celorlalţi este susţinută de Soare, de aceea ieşirile la evenimentele mondene sunt binevenite. Pe 29 şi 30 decembrie sunt zile bune pentru odihnă şi retragere în sine. Se pot accentua unele afecţinui legate de picioare şi aparat digestiv. Recomandabil este să eviţi  tratamentele medicamentoase şi să recurgi la remediile naturiste, pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, alcătuieşte noi planuri de viitor şi ascultă-ţi mai mult vocea interioară. La serviciu ai mult de lucru, relaţiile colegiale lasă de dorit, fapt pentru care bazează-te doar pe forţele tale. Planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului în această săptămână, deschizându-ţi oportunităţi deosebite de câştig la un loc de muncă. Totuşi, se pare că tendinţa de a câştiga pe o parte şi de a cheltui sau pierde pe de alta va predomina. Încearcă să eviţi cheltuielile extravagante şi rezumă-te la strictul necesar. Atenţie că energia vitală este destul de fluctuantă, aşa încât fii mult mai precaut cu sufletul şi trupul tău. Revelionul te găseşte în formă şi cu chef de distracţii. Astrele îţi recomandată să te bucuri de acest sfârşit de an şi să îl primeşti pe 2012 cu braţele deschise.

 

Taur
Tu îţi vei recăpăta tonusul şi pofta de viaţă, începând cu această săptămână, deoarece planeta Jupiter, aflată în semnul tău zodiacal, îşi va relua mersul direct. Deschiderea către ceilalţi şi către problemele existenţei cotidiene te va aduce în prim planul mediului socio-profesional în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Totuşi, bine este să ai în vedere faptul că discordia este prezentă şi îţi poate pune beţe în roatele acţiunilor când te aştepţi mai puţin. Discerne pe îndelete tot ce faci, evită implicarea excesivă în treburile altora şi chibzuieşte bine fiecare efort. Este o perioadă excelentă de a-ţi dezvolta personalitatea şi de a-ţi schimba raporturile cu tot ce te înconjoară. În zilele de 28 şi 29 decembrie ai putea avea de-a face cu toanele unui şef. Însă, chiar dacă la prima vedere discuţiile vor fi tensionate, cu prudenţă vei reuşi să depăşeşti momentele delicate. Pe 29 şi 30 decembrie astrele te sfătuiesc să vorbeşti cu prietenii şi să le asculţi sfaturile. Unele informaţii nu vor fi pe placul tău, dar cu toate astea reţine-le, pentru că îţi vor fi de folos la momentul potrivit. Despre petrecerea de revelion nu prea ai chef să vorbeşti şi nici să participi. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului renal! Sfârşitul acestui an este potrivit pentru alcătuirea unui bilanţ al evenimentelor desfăşurate şi alcătuirea unui plan viabil pentru anul următor. Totuşi, fii alături de cei dragi şi bucură-te de tot ce te înconjoară. Anul 2012 va fi cu siguranţă unul mai bun!

 

Gemeni
În primele zile ale săptămânii, bine ar fi să ai în vedere achitarea facturilor, taxelor şi, funcţie de caz, verificarea relaţiilor cu instituţiile bancare. Soarele îţi susţine demersurile financiare, aşa încât foloseşte-te cu încredere de razele lui. Pe 28 şi 29 decembrie sunt posibile veşti din străinătate. Demersurile ce privesc călătoriile în afara graniţelor ţării pot avea succes. Pentru alţii pot interveni chestiuni legate de studii pe termen lung, respectiv planificarea unui examen sau interviu. Sunt zile bune pentru vizitarea galeriilor de artă sau pentru dialoguri pe teme spirituale. Atenţie pe 29 şi 30 decembrie, pentru că la serviciu o persoană cu autoritate îţi poate strica farmecul sărbătorilor de iarnă. Sunt momente pasagere, aşa încât cu puţin efort vei depăşi totul cu bine. Planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului, deblocându-ţi mentalul profund şi creându-ţi o stare de bine vizibilă. Se vor ameliora problemele de sănătate legate de gât şi aparat uro-genital, însă fondul rămâne precar. Discordia îţi pândeşte din umbră fiecare pas, de aceea fii prudent în gânduri, vorbe şi fapte. Conflictele din sfera muncii se construiesc încet, dar sigur. Petrecerea sfârşitului de an te găseşte alături de prieteni. Bucură-te de prezenţa celorlalţi, evită excesele de orice fel şi pregăteşte-te de un an mult mai bun.

 

Rac
Accentul sărbătorilor de iarnă se pune în cazul tău pe relaţiile parteneriale. Soarele îţi luminează din plin acest sector de viaţă, astfel încât fii atent la parteneri şi la colaborările sau proiectele în care eşti implicat. Unele activităţi desfăşurate în comun cu ceilalţi vor ajunge la final. Zilele de 27 şi 28 decembrie sunt potrivite pentru o verificare a bugetului de venituri şi cheltuieli. Achită-ţi toate datoriile, chiar dacă vei păşi în noul an cu mai puţini bani. Cadourile şi recompensele vor veni pe neaştepate de la autori surpriză. Reluarea mersului direct al planetei Jupiter în semnul Taurului îţi aduce în preajmă prietenii şi protectorii. Începe o perioadă bună de întâlniri şi dialoguri fructuoase, în care vor abunda sfaturile şi informaţiile deosebite legate de domeniul profesional. Ai putea fii tentat să aperi o cauză umanitară alături de oameni interesanţi, însă fii prudent, deoarece există lucruri ascunse de tine şi pe care nu le poţi afla deocamdată. De reţinut că este vorba doar despre relaţii de prietenie, cele sentimentale desfăşurându-se în nota obişnuită. Sfârşitul anului te prinde cu gândurile la domeniul profesional. Există şanse să petreci revelionul alături de şefi sau măcar să ai o discuţie aprinsă pe teme profesionale. Astrele îţi recomandă prudenţă la felul în care apari în lume în ultimele zile ale anului. Detaşează-te de iureşul cotidian şi gustă din plin atmosfera petrecerilor de iarnă.

 

Leu
Pentru că Soarele se află în zona muncii, orice ai face gândurile tale zboară tot la serviciu, colegi sau îndatoriri profesionale. Astrele îţi recomandă prudenţă, deoarece organismul tău este destul de obosit şi se pot accentua unele probleme specifice aparatului osos şi digestiv. Pe 27 şi 28 decembrie se pot ivi discuţii contradictorii cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Gustul dulce-amar predomină la acest capitol, dar priveşte partea frumoasă a lucrurilor şi evită stările emoţionale ale celorlalţi. Zilele de 29 şi 30 decembrie îţi aduc în atenţie aspectele financiare, legate de taxe, impozite, credite sau moşteniri. Orientează-ţi banii şi către acest sector şi intră în noul an fără datorii. Relaţiile cu şefii se îmbunătăţesc vizibil, deoarece planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului. Începe o perioadă excelentă în care îţi poţi consolida poziţia socială şi imaginea în ochii celorlalţi. Pe de altă parte pot apărea oportunităţi de abordare a unor noi domenii de muncă în care vei putea face o adevărată carieră. Sau poţi obţine funcţii de conducere pe termen lung. Sfârşitul anului se pare că îl petreci ori departe de casă, ori luând legătura cu persoane dragi aflate în afara graniţelor ţării, ori cu gândurile la studii. Poate că fiind sezonul sărbătorilor sfinte, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Sunt zile bune pentru dialoguri pe teme spirituale şi pentru reconfigurarea relaţiei cu Divinitatea. Anul 2012 îţi va aduce cu siguranţă evenimente inedite pentru care bine ar fi să te pregăteşti încă din noaptea dintre ani.

 

Fecioara
Săptămâna începe cu multe treburi la serviciu. Chiar dacă este vacanţă, te desprinzi cu greu de iureşul activităţilor profesionale. Pe de altă parte este o perioadă interesantă şi plăcută la serviciu, fapt pentru care ar trebui să profiţi. Pe 29 şi 30 se pot ivi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Temperează-ţi combativitatea şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Relaţiile cu străinătatea vor intra pe un făgaş bun, datorită reluării mersului direct al planetei Jupiter în semnul Taurului. Astfel, demersurile pentru călătorii în ţinuturi îndepărtate se pot face mai uşor, existând posibilitatea stabilirii unor legături durabile cu persoane străine. Studiile pe termen lung sunt bine susţinute, iar dacă acum începi un astfel de curs vei beneficia de pe urma lui mulţi ani de acum încolo. Verifică totul cu atenţie înainte de a lua decizii majore, pentru că factorul necunoscut îţi urmăreşte fiecare pas şi îţi poate crea neplăceri serioase greu de remediat. Finalul anului te găseşte cu gândurile la bani. Astrele te sfătuiesc să îţi achiţi toate datoriile, mai ales facturile, taxele, impozitele sau creditele la bancă. La capitolul financiar există restricţii, dar şi aşa te poţi bucura din plin de petrecerea anului nou. 2012 îţi va aduce cu siguranţă câştiguri pe toate planurile.

 

Balanta
Soarele îţi luminează sectorul casei şi familiei, aşa încât orice ai face, până la urmă tot acasă te vei simţi cel mai bine. Pe 27 şi 28 decembrie sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită sau cu copiii. Cheful de petreceri este la cote înalte, însă evită excesele sau relaţiile frivole. Eşti foarte creativ şi bine ar fi să organizezi pe îndelete petreceri surpriză pentru cei dragi. Zilele de 29 şi 30 decembrie îţi vor aduce în atenţie treburile de la serviciu. S-ar putea să fii nevoit să munceşti sau să discuţi pe teme profesionale cu cineva din anturajul respectiv. Capitolul financiar primeşte influxurile minunate ale planetei Jupiter, care îşi va relua mersul direct în semnul Taurului. Norocul la banii şi bunurile altora te va însoţi de acum încolo, dar fii prudent. Există riscul să câştigi pe de o parte, dar să pierzi pe de alta. Se pot ivi ocazii de asocieri în afaceri. Recomandabil este să cercetezi cu atenţie atât mobilul asocierii, cât şi personajele implicate. Pentru alţii se poate pune problema moştenirilor sau rezolvării favorabile în cazul unor partaje. Noaptea dintre ani te surprinde alături de partenerul de viaţă sau de afacei. Chiar dacă vor exista nemulţumiri sau dialoguri aprinse pe teme diverse, încearcă să priveşti partea frumoasă a tuturor relaţiilor şi să te bucuri de fiecare clipă a ultimului an. 2012 îţi va aduce oameni interesanţi, parteneriate fructuoase şi posibilităţi de dezvoltare personală minunate.

 

Scorpion
În primele zile ale săptămânii, activităţile gospodăreşti îţi sunt foarte bine susţinute de astre. Vei putea face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente şi reamenajările interioare. Se pot isca din senin neînţelegeri cu membrii familiei, dar cu bunăvoinţă şi umor vei depăşi momentele delicate. Soarele îţi susţine micile deplasări, aşa încât poţi călători frecvent în scopuri profesionale sau de agrement. Pe 29 şi 30 decembrie eşti foarte creativ, recomandabil fiind să pregăteşti pentru cei dragi petreceri surpriză. Persoana iubită sau copiii îţi pot strica cheful de distracţii, însă vei depăşi cu bine totul. Relaţiile parteneriale vor cunoaşte turnuri fericite, deoarece planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului. Colaborările şi proiectele în care eşti implicat se vor debloca, reuşind să obţii rezultatele dorite. Pe de altă parte vor apărea oferte noi de colaborare ce se vor derula pe câţiva ani de acum încolo. Totuşi fii foarte atent, pentru că discordia veghează asupra acestui sector şi îţi poate crea neplăceri serioase. Verifică totul pe îndelete şi nu te hazarda în acţiuni care nu îţi sunt pe plac sau pe care ştii din start că nu poţi să le duci la bun sfârşit. Petrecerea dintre ani te poate găsi la serviciu sau alături de colegii de muncă. Bine ar fi să te detaşezi de cotidian şi să te laşi fascinat de petrecerea revelionului. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului renal. Evită excesele, aglomeraţiile şi odihneşte-te mai mult. Anul 2012 vine în forţă şi cu evenimente mari.

 

 Sagetator
Începutul săptămânii te găseşte mai mult pe drumuri. Vei avea de făcut diverse comisioane pentru rude sau prieteni apropiaţi. Bine ar fi să îţi selectezi priorităţile şi să nu te laşi dus de problemele celorlalţi. Capitolul financiar este bine susţinut, existând posibilitatea obţinerii de foloase materiale de la un loc de muncă. Totuşi, raportul muncă-bani este în defavoarea câştigului. De aceea evită cheltuielile extravagante, pentru că acest noroc la bani va mai dura doar două săptămâni. Zilele de 29 şi 30 decembrie sunt bune pentru activităţi casnice. Se pot face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau planurile pentru achiziţionarea unei locuinţe noi sau unui teren. Relaţiile cu membrii familiei sunt anoste, dar cu puţin efort şi înţelegere, totul se va sfârşi minunat. La serviciu se îmbunătăţesc vizibil relaţiile colegiale, deoarece planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului. Munca o vei desfăşura mai uşor, existând varianta găsirii unui alt loc de muncă viabil pe mulţi ani de acum încolo, poate chiar într-un domeniu cu totul nou. Atenţie că tendinţa de a munci mai mult decât trebuie te poate duce la probleme de sănătate ale gâtului şi aparatului uro-genital. Dozează-ţi eforturile şi discerne pe îndelete în ce acţiuni te implici. Sănătatea capătă influxuri bune, dar problemele de fond vor persista. Petrecerea revelionului te va găsi în mijlocul celor dragi. Se pare că va fi o noapte de neuitat, aşa cum se cuvine primirii anului 2012.

 

Capricorn
Tu ar trebui să te simţi bine, întrucât Soarele îţi este alături, ajutându-te să te pui în valoare şi să îţi rezolvi repede şi bine toate treburile. Zilele de 27 şi 28 decembrie îţi aduc cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile specifice unui loc de muncă. Evită tendinţa de a cheltui prea mult, deoarece norocul la bani va dispărea curând. Energia vitală este fluctuantă, astfel încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de priorităţi. Planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului, ajutându-te în relaţiile sentimentale şi cele cu copiii. Totuşi fii prudent, întrucât discordia este bine instalată în acest segment de viaţă şi îţi poate crea neplăceri greu de remediat. Foloseşte-ţi talentele pentru a organiza întâlniri agreabile pentru cei dragi. Pe 29 şi 30 decembrie se anunţă multe drumuri scurte la rude sau prieteni. Dialogurile vor fi aprinse, veştile legate de cei apropiaţi cam disonante, însă nu pleca urechea la tot ce auzi. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să îţi orientezi gândurile şi mai târziu eforturile pentru a participa la un curs de formare în domeniul profesional. Petrecerea dintre ani se pare că o vei petrece acasă alături de membrii familiei. Sau dacă eşti departe de casă, nostalgia copilăriei şi farmecul sărbătorilor de iarnă petrecute cu ani în urmă vor predomina. Primeşte-l pe 2012 cu braţele deschise, cu mult umor şi cu încrederea că îţi va aduce toate cele de folos.

 

Varsator
Tu eşti destul de retras în această perioadă. Mantia divină te protejează din umbră şi îţi trimite imbolduri de schimbare. În zilele de 27 şi 28 decembrie ar trebui să te simţi bine şi cu chef de a rezolva totul. Însă stările de spirit vor fluctua destul de mult, iar emotivitatea va fi la cote înalte. Pe 29 şi 30 decembrie se va pune problema cumpărăturilor necesare traiului zilnic şi a cadourilor de sezon. Nu prea ai chef de a da cuiva ceva, dar va trebui totuşi să faci faţă tradiţiei de sărbători, oferind celor dragi mici atenţii. Planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului, aducându-ţi linişte şi înţelegere în casă şi familie. Se deschide o perioadă bună pentru reamenajări interioare de anvergură sau îţi poţi cumpăra o casă sau obiecte decorative valoroase. Se recomandă multă prudenţă vizavi de tot ce ţine de casă, neam, familie, pentru că în acest sector, deocamdată, există şi cele mai ascunse temeri ale tale. Acestea te pot duce către decizii greşite, de aceea încearcă să priveşti lucrurile deschis şi să acţionezi numai în cunoştinţă de cauză. Poate că ar fi bine să discuţi cu prietenii despre toate nemulţumirile tale. Există cineva în anturajul tău care îţi poate oferi sfaturi şi soluţii bune la toate problemele. Pentru revelion, astrele îţi recomandă compania celor dragi sau o excursie la munte. Anul 2012 vine cu lucruri interesante pentru care e musai să te pregăteşti cum se cuvine.

 

Pesti

În ultima săptămână a acestui an prietenii şi protectorii îţi sunt alături. Înâlniri, dialoguri interesante, sfaturi, toate se amestecă într-un carusel minunat. Zilele de 27 şi 28 decembrie sunt potrivite pentru retragerea din cotidian. Recomandabil este să analizezi pe îndelete evenimentele acestui an şi să îţi alcătuieşti planuri noi pentru următorul. Se pot accentua afecţiunile legate de circulaţia sângelui şi picioare. Foloseşte doar remedii naturiste şi evită tratamentele alopate pe cât posibil. Pe 29 şi 30 decembrie te vei simţi mai bine şi cu chef de a te implica în toate. Selectează-ţi priorităţile şi lasă-i pe ceilalţi să îşi rezolve singuri problemele. Planeta Jupiter îşi va relua mersul direct în semnul Taurului, ajutându-te în relaţiile cu cei apropiaţi. Există varianta să te desparţi definitiv de unele persoane din anturajul tău, însă se face loc pentru altele, mult mai potrivite ţie în această etapă de viaţă. Pe de altă parte se deschid oportunităţi interesante de a călători pe distanţe scurte sau de a participa la diverse forme de instruire personală. Dacă eşti nevoit să pleci la drum, verifică cu atenţie toate detaliile, pentru că pot apărea neplăceri greu de estimat şi controlat. Petrecerea de revelion te găseşte cu gândul la bani. Sunt momente bune de a dărui, dar şi tu la rândul tău vei primi cadouri. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de sosirea noului an, care îţi va aduce cu siguranţă evenimente inedite.

 

 

Citeste si alte sfaturi si informatii utile de la Sfatulparintilor.ro:

Oamenii se deosebesc intre ei prin fapte. Cu 2 euro la 848 il poti ajuta pe Sebastian sa vada

Emotional de Craciun: Secretul povestitorului

Cum sa calmezi un bebelus agitat dupa Sarbatori

Top 8 lectii despre sanatate invatate in 2011

Reteta de Sarbatori: Aperitiv cu somon si crema de branza

Reteta de Sarbatori: Tort cu iaurt si piersici

Clubul lui Mickey Mouse – seria a treia la Disney Junior, pe Disney Channel

Viata sexuala: Top 6 ocazii perfecte pentru a face dragoste

 

 

 

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 26/12/2011