Shop
Ultimele 100 de articole

Concursul NUTRICIA Aptamil – despre protectia imunitara

23 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
NUTRICIA

NUTRICIA si Sfatulparintilor.ro continua concursul special “Despre protectia imunitara” cu premii pentru copiii de varsta mica, dedicat tuturor mamicilor.

Cel mai valoros dar pe care o mama il poate oferi copilului ei sunt resursele necesare ca acesta sa progreseze si sa reuseascaprin forte proprii Iar un prim pas este sa contribui la asigurarea unui sistem imunitar sanatos, pentru ca juniorul tau sa exploreze in voie lumea din jur.

NUTRICIA impreuna cu Sfatulparintilor.ro va invita sa discutam impreuna despre micutii vostri, despre temerile cu care fiecare dintre voi va confruntati si despre cum sa va sustineti copilul pentru a va bucura apoi impreuna de fiecare mica reusita sau succes al sau!

 

 

Sponsorul concursului:

NUTRICIA – stiinta inspirata de laptele matern

NUTRICIA este singura companie producatoare de mancare pentru copii de varsta mica care, de peste 30 de ani, detine un centru de cercetare  dedicat exclusiv stiintei laptelui matern. Pe baza numeroaselor studii asupra compozitiei acestuia, NUTRICIA a adus inovatii majore la nivelul continutului produselor sale.

Inspirata de laptele matern, prin suplimentarea cu nutrienti importanti ,complexul unic de oligozaharide prebiotice scGOS/lcFOS / si vitamine A, C si D, NUTRICIA a creat produse care contribuie in mod natural la un sistem imunitar sanatos

 

 

Premiile concursului oferite de NUTRICIA

O data la 2 saptamani vor fi acordate 5 premii pentru 5 castigatori:

*La concurs nu participa formulele de lapte NUTRICIA Aptamil 1 ,2 si 3

** Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si continuarea ei in paralel cu diversificarea. Folositi formula de lapte doar la recomandarea medicului pediatru.

 

 

 

Mecanism de desfasurare a concursului:

 

Concursul NUTRICIA Aptamil se va desfasura pe Forumul Sfatulparintilor.ro.

Astfel, in cadrul modulului special infiintat si intitulat “Concurs Aptamil” exista sectiunea numita “Despre protectia imunitara”.

In cadrul acestei sectiuni, o data la doua saptamani, Sfatulparintilor.ro impreuna cu Aptamil propun cate un nou topic de discutie pentru mamicile membre ale comunitatii Sfatulparintilor.ro.

 

Cine nu este membru al comunitatii, poate deveni imediat, prin optiunea INREGISTRARE de pe pagina principala a siteului.

 

Userii vor participa la discutiile pe tema fiecarui topic propus, pe durata a doua saptamani, timpul alocat pentru discutie pentru fiecare topic in parte. Dupa cate 2 saptamani, Sfatulparintilor.ro propune impreuna cu NUTRICIA Aptamil un nou topic de discutie care dureaza alte 2 saptamani.

 

Cum se acorda premiile?

Premiile se acorda o data la doua saptamani, la sfarsitul perioadei alocate discutiilor fiecarui topic de concurs. Echipa Sfatulparintilor.ro si moderatorii forumului vor alege 5 castigatori dintre toti userii care au postari originale, relevante in functie de topicul respectiv. NU sunt acceptate raspunsurile copiate de la alti useri.

Toti userii care participa la discutii la fiecare topic au sansa de a castiga. Nu conteaza numarul de postari pe forum la topicul respectiv, ci calitatea, orginalitatea si seriozitatea comentariilor si postarilor.

Sfatulparintilor.ro impreuna cu moderatorii forumului isi rezerva dreptul de a nu include in lista castigatorilor acei useri care nu vin cu postari reale, valoroase pentru discutie ci doar formale vizand doar participarea la tragerea la sorti.

 

Acest concurs urmareste stimularea unor interactiuni reale si profunde intre mamici cu scopul unui schimb de informatii benefic ce are drept rol acumularea de cat mai multe cunostinte si experiente pentru protectia imunitara a copiilor.

 

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

Cand se anunta castigatorii:

Castigatorii se anunta in prima zi de luni dupa incheierea celor 2 saptamani alocate discutiilor pentru fiecare topic, printr-un articol pe home-page, in vitrina site-ului si va fi mentinut 2 zile lucratoare. Dupa aceea, va putea fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

 

Cum se intra in posesia premiilor:

 

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, in urmatoarele 48 de ore castigatorii isi vor revendica premiul trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro (adriana@sfatulparintilor.ro) de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-a inregistrat pe site. Mailul trimis trebuie sa contina numele userului, numele complet al castigatorului, precum si CNP-ul castigatorului, numarul de telefon si adresa la care vrea sa primeasca premiul.

Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

ATENTIE!
In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Distributia premiilor:

Premiile fiecarui topic se distribuie in intervalul unei luni calendaristice dupa ce au fost anuntate pe scris pe www.sfatulparintilor.ro.

Premiile vor fi trimise la castigatori de catre sponsorul concursului.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de posta/curierat si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului din cauza faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, site-ul si sponsorul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu