Shop

Castigatori concurs Disney Romania: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau

17 iulie 2017, , Vizualizări: ...
Lego_Duplo_Cars3

Sfatulparintilor.ro si Disney Romania te invita la un nou concurs. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Lego, prin Disney Romania.

 

 

Perioada desfasurare concurs

12-16 iulie 2017

 

 

Cum se participa la concurs

Vino pe site si raspunde la intrebarea Cum se numeste noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen si ce calitati consideri ca are? in caseta destinata comentariilor la acest articol.

 

 

 

Ce castigi

Vor fi desemnati 2 castigatori, fiecare primind cate un set Lego Duplo – Cars 3, oferit de Lego prin Disney Romania.

Seturile vor fi distribuite aleator.

Lego_Duplo_Cars3

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Rosioru Marilena, Grad Diana Daniela

 

 

 

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

 

Cand vor fi afisati castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati luni, 17 iulie 2017, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

 

 

Masini 3

Puneti-va centura pentru o revenire in mare viteza si plina de actiune in noul univers al masinilor.

In timpul acestei aventuri in ritm alert, competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej participa la Cupa Piston lasandu-l pe Fulger McQueen la coada clasamentului.

Pentru a reveni, Fulger va avea nevoie de ajutorul unui nerabdator tehnician de curse, Cruz Ramirez, care are propriul plan pentru victorie plus inspiratia de la Fabulosul Hudson pentru viraje neasteptate.

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul DISNEY: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau este valabil in perioada 12-16 iulie 2017.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 2 premii, constand fiecare intr-un set Lego Duplo – Cars 3.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 3 iulie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului DISNEY: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Disney Romania.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (52)

 1. Tarnaucianu Andreia spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si este competitiv si super tehnologizat.

 2. Tarnaucianu Andreia spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numeste JACKSON VARTEJ si este ca un vartej, competitiv si super-tehnologizat.

 3. Ilies Daniela spune:

  Jackson Vârtej este principalul rival al lui Fulger McQueen. Principala calitate este ca este super-tehnologizat.

 4. Rosu Oana Nicoleta spune:

  Jackson Vârtej este vitezomanul din poveste, care il are ca si adversar pe rapidul Fulger McQueen. Are abilitati cu totul si cu totul unice, acum e aici, acum dincolo, sare peste concurenti si ii lasa in urma cu rapiditatea si inteligenta lui. Este acel personaj care face diferenta. Acel personaj care duce concurenta la un nivel mai ridicat. Odata ce vad trailerul, copiii sunt atrasi sa-l urmareasca in film. E personajul nou, care atrage!

 5. Lazar Adrian spune:

  Competitorul se numeste Jackson Vartej. Antrenat pe cele mai moderne simulatoare, programate pentru a-i perfecționa tehnica și a-i optimiza timpii de reacție și viteză de vârf, Vârtej a fost conceput pentru a fi imbatabil.

 6. Roxana Popa spune:

  rivalul sau mai tanar se numeste Jackson Strom

 7. Constantin Simion spune:

  Noul rival al lui Fulger McQueen se numeste Jackson Vartej si este e uns cu toate alifiile, pardon!, uleiurile. E frumos (dupa gustul meu), iute, indemanatic, antrenat, si super-perfectionat. In plus, are atitudine de invingator: e obraznic, arogant si plin de incredere in sine. Ce sa mai vorbim: a fost conceput pentru a fi invincibil… și el știe asta.

 8. Ionescu Cristina spune:

  noul rival se numeste – Jackson storm. E foarte rapid și tânăr, muncitor. si se antrenează mult

 9. Ryta spune:

  Noul rival al lui Fulger McQueen este competitorul super-tehnologizat Jackson Vârtej care este un pilot modern cu antrenament pe simulatoare de viteza , ambițios și dornic de a câștiga cupa Piston.

 10. Grad Diana Daniela spune:

  Buna ziua. In legatura cu concursul. Raspunsul la intrebarea Dvs „Cine e rivalul lui Fulger McQueen, mai tanar si modern?” este Jackson Vartej. Calitatile sale ar fi acestea: este o masina superdotata, de inalta tehnologie, moderna, rapida, dar de asemenea cred ca e arogant, fara prieteni, cu lumea la picioare gata sa-i satisfaca orice dorinta, indiferent ca e de bun-simt sau nu, la fel cum era si Fulger McQueen inainte sa-i cunoasca pe cei din Valea Radiator.

 11. constantin gornescu spune:

  Fiul meu este topit dupa Fulger McQueen dar si dupa lego.
  Competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej face parte din ultima generatie, este foarte rapid si indemanatic, cu o tehnica perfecta….nu degeaba a fost numit Vartej.

 12. Agache Lucica spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen este competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej,Acesta participa la Cupa Piston lasandu-l pe Fulger McQueen la coada clasamentului .Este dotat cu modernism si istetime,tineretea il face sa se avante in intrecere cu gandul ca nimic nu-l poate opri.

 13. Arabolu Raluca spune:

  Jackson Vartej, dotat cu tehnologie moderna.

 14. Loredana D spune:

  Jackson Vartej este foarte rapid, dar fiului meu este fan Fulger

 15. Adriana Micsa spune:

  Noul ,tanarul si neinfricatul rival a lui Fulger McQueen este competitorul super-tehnologizat Jacson Vartej .Participand la Cupa Piston il lasa in coada clasamentului pe Fulger McQueen,care cere ajutorul tehnicianului neinfricat Cruz Ramierez pentru asi reveni .

 16. Harabagiu Mariana spune:

  Noul rival al lui Fulger Mqueen este JACKSON STORM.
  Este o masina de generatie noua, cu tehnologie noua, cu mai multa putere.

 17. Dogaru Florentina spune:

  Jackson Storm (Vârtej) este noul rival al lui Fulger McQueen. Acesta este o masina de curse modificata, cu un motor de 850 cp si care poate ajunge la viteza de 344 km/h, este un vitezoman, este inteligent, incat chiar si atunci cand sta langa McQueen, McQueen arata ca o vechitura.

 18. Mihai Luca Andrei spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON STORM (Jackson Furtună) si principala caltate este ca beneficiază de noile super tehnologii care îl fac mai rapid.

 19. Ivan Janeta spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si se antreneaza zilnic este tanar si rapid.

 20. Tanase Lacramioara spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si este competitiv si super tehnologizat.

 21. CODIRLA MARIAN spune:

  rivalul sau mai tanar se numeste Jackson Strom

 22. Decebal spune:

  Numele sau este: Jackson Vârtej (Storm)

 23. Uglar Stefan spune:

  Rivalul mai tanar al lui Fulger McQueen este competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej,inteligent,rapid,plin de incredere in sine,dornic sa castige.

 24. Cristofer spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si se antreneaza zilnic, este tanar si rapid.

 25. Inna81 spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si se antreneaza zilnic, este tanar si rapid.

 26. Mercas Ioan spune:

  Adversarul lui Fulger McQueen este Jackson Storm zis Vârtej care este mai tânăr dar ambitios care are beneficiul unei noi tehnologii. Pentru ai face fata in Cupa Piston Fulger are nevoie de frumoasa tehniciana Cruz Ramirez și specialistul Hudson.

 27. Dan Ababei spune:

  Jackson Vartej ,un competitor tenace si superdotat.

 28. Cezar spune:

  Jackson Vârtej este principalul rival al lui Fulger McQueen.

 29. daniela spune:

  Noul rival mai tanar si modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si este o masina mai tanara, mai rapida dotata cu tehnologia moderna.

 30. Andreea spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numeste JACKSON VARTEJ si este super-tehnologizat!

 31. bobu marian spune:

  competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej

 32. Tacea Silvia spune:

  Jackson Vartej este rivalul tehnologizat, mai tanar, mai jucaus, arogant, dar mai putin experimentat al lui Fulger McQueen.

 33. Miron Ioana spune:

  Rivalul sau mai tanar se numeste Jackson Strom.

 34. Avram Roxana spune:

  Numele lui e VARTEJ .

 35. Marius Rambu spune:

  Jackson Vartej este noul rival al lui Fulger McQueen, este foarte inteligent, rapid si ambitios.

 36. Marilena Munteanu spune:

  Rivalul mai tanar al lui Fulger McQueen este Jackson Vartej (Storm). Principalele sale calitati sunt tenacitatea, talentul, viteza mare de deplasare si tehnologia de ultima generatie de care dispune. Cu toate acestea, eu il percep ca egoist si lipsit de respect fata de competitorii sai.

 37. Sipoteanu Andreea spune:

  Noul rival al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ. Este la curent cu ultimile noutati in materie de tehnologie, ambitios si dornic de afirmare. Un adevarat campion.

 38. Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numeste Jackson Vartej. Acesta este foarte rapid, indemanatic si gata sa castige. Plin de aroganta, este un pilot de ultima generatie care ameninta pozitia de lider.

 39. Claudiu spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen este competitorul Jackson Vartej, fiind caracterizat drept un rival dinamic, modern si foarte indemanatic. Beneficiind de numeroase atuuri precum rapiditate si tehnologizare avansata, Jackson Vartej reprezinta noua generatie de masini de curse care ameninta pozitia de lider in fata veteranului Fulger McQueen. Avesta din urma, antrenat de entuziasta si experta Cruz Ramirez, va face eforturi sustinute pentru a-si recastiga gloria in fata rivalului aparent invincibil, Jackson Vartej.

 40. Albu Cristina spune:

  Jackson Vartej este noul competitor al preferatului celor mici si mari Fulger McQueen. Este mult mai rapid prin tehnologia de ultima generatie de care dispune, este mai indemanatic, mai istet, si dornic sa castige.

  Mult succes tuturor!

 41. Noul adversar a lui Fulger McQueen este Jackson Vartej,noul adversar a lui fulger este mult mai rapid si inteligent deoarece face parte din noua generatie de masini ,,incepatori”.

 42. Emilia Ababei spune:

  Jackson Vartej e rivalul sau.E tenace,versat,rapid,ambitios si de neoprit.

 43. Cristina Popescu spune:

  Rivalul lui Fulger este jackson Vartej, care este puternic, cu dotari de ultima tehnologie, foarte priceput in viraje, atent la detalii, plin de adrenalina si dorinta de a invinge.

 44. Dumitru Simona spune:

  Noul rival al lui Fulger McQueen se numeste Jackson Vartej. Acesta este foarte rapid, indemanatic si foarte increzator in fortele proprii. Este foarte hi-tech.

 45. Rosioru Marilena spune:

  Jackson Vartej se numeste noul rival al lui Fulger McQuuen. Calitatile sale sunt perseverenta, ambitia, faptul ca este tanar si plin de adrenalina si in plus…este modern…imbunatatit … tehnologizat ! Daca va vine sa credeti eu as asocia cumva intrecerea dintre cei doi cu finala de tenis de la Roland Garros, dintre Simona Halep si Jelenei Ostapenko. Ca si aceasta din urma care a si castigat finala , Jackson vine cu forte proaspete in fata lui Fulger… si cu ideea ca nu are nimic de pierdut din intrecerea lor, ci doar de castigat! Asadar ambitia il va conduce in ” lupta” .

 46. Ardeleanu Anamaria spune:

  Cand ai acasa doi pitici indragostiti de masinute, este imposibil sa nu stii ca Jackson Vartej este  noul rival, mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen.  Manevrabilitatea precisa, controlul, increderea in sine si ambitia ii dau lui Jackson Vartej un plus de viteza, transformandu-l intr-un adversar hotarat, foarte rapid, gata sa „atace” orice fel de drum, orice fel de obstacole si sa nu piarda nimic.

 47. Murarasu Oana-Nicoleta spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si este competitiv si super tehnologizat.

 48. Neculai Murarasu spune:

  Noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen se numește JACKSON VARTEJ si este competitiv si super tehnologizat.

 49. Ciubotaru Aglaea spune:

  Jackson Vârtej este rivalul care da filmului sarea si piperul. Veteranul Fulger McQueen a dat de belea. Jackson Vârtej e rezultatul supertehnologiei. Inzestrat cu indemanare, dar si inteligenta, Vartej depaseste obstacolele ce-i stau in cale, demonstrand ca noua era a tehologizarii cucereste si aici. Vitezoman din fire, dar si frumusel, reuseste sa atraga pe cei mici, dar si pe parinti sau bunici. Mami, cand ma duci la „Cals tei”?

 50. popescu iulian petrisor spune:

  JACKSON VARTEJ

 51. Uglar Stefan spune:

  Rivalul mai tanar a lui Fulger McQueen este competitorul modern Jackson Vartej,supertehnologizat cu dotari de ultima generatie.rapid.indemanatic,ambitios,dornic sa castige.

 52. Costel spune:

  Tânărul și neînfricatul Jackson Vârtej este noul rival al lui Fulger McQueen , care este un pilot super-tehnologizat , antrenat pe simulatoare de viteza , dornic sa se afirme și sa câștige Cupa Piston.
  De-a lungul cursei in care debutează Jackson Vârtej , îl tachinează pe Fulger McQueen, spunându-i ca vremea lui a trecut și ca ar trebui sa se retragă din a mai participa la curse.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu